Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2021

“Δηλητηριώδης” ανάρτηση σαμαρικού πρώην βουλευτή για το “γραφικοί” του Μητσοτάκη: Χαιρόμαστε όταν ο πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του…




Μετά την επίθεση του Α. Σαμαρά, κατά του Κυρ. Μητσοτάκη, ο πρώην φιλο- Σαμαρικός βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Γεροντόπουλος, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και τον προειδοποιεί για το μέλλον μέσω αιχμηρής ανάρτησης στην σελίδα του στο facebook.



Έχει σημασία επίσης ότι η ανάρτηση του κ.Γεροντόπουλου έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου, αν και η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη περί “γραφικών και ακροδεξιών” στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών έγινε στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου…

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Μετά από αγώνες δεκαετιών μέσα από τις γραμμές της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης, οι δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη στη Βουλή, μας ώθησαν να αναρωτηθούμε μήπως ανήκουμε σε εκείνους τους γραφικούς και ακροδεξιούς που εμφιλοχώρησαν στις συγκεντρώσεις εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών.

Χαιρόμαστε όταν ο Πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του και του υποσχόμαστε ότι τα μάτια της συνείδησής μας θα μένουν πάντα ανοιχτά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Γεροντόπουλος, είχε συμμετάσχει στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου