Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021

Μπακογιάννη για Μητσοτάκη: Τραβάει αυτιά και φροντίζει να ξεκαβαλικεύονται καλάμια




Ο πρωθυπουργός οργώνει το χωράφι για να το σπείρει μετά την πανδημία σύμφωνα με την κα Μπακογιάννη


Το τράβηγμα των αυτιών και το ξεκαβαλίκευμα καλαμιών είναι δύο από τα πράγματα που θα πρέπει να πιστωθούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ό,τι αφορά στους συνεργάτες του σύμφωνα με όσα δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9.

«Ο Κυριάκος όπου χρειάζεται… τραβάει αυτιά και φροντίζει κάποιοι να ξεκαβαλικεύουν καλάμια. Για να είμαστε ειλικρινείς ο Μητσοτάκης κάνει micromanagement και γι’ αυτό μέσα στην πανδημία δεν έχει σταματήσει να γίνεται η μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Ουσιαστικά οργώνει το χωράφι για να το σπείρει μετά την πανδημία».

Για την ίδια την πανδημία σημείωσε πως «κάτι πρέπει να κάνει καλά η ελληνική κυβέρνηση γιατί αν δείτε το χάρτη της πανδημίας στην Ευρώπη θα καταλάβετε ότι η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα που είναι σε κίτρινη-πράσινη σήμανση, όταν όλη η Ευρώπη είναι στο κόκκινο. Άρα κάτι κάνει καλά η κυβέρνηση. Με τα μέτρα που έχουμε λάβει, με τις θυσίες που έχουμε κάνει, με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, καταφέρνουμε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα καλύτερα από άλλες χώρες στην Ευρώπη».

Ερωτηθείσα για στελέχη της ΝΔ που έχουν πάρει πολύ… «αέρα»:

«Ο κόσμος είναι πολύ προβληματισμένος. Είναι ποτέ δυνατόν να αντιμετωπίζεις μια τέτοια πανδημία με τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ο κόσμος να πετάει από την χαρά του; Αυτό δεν υπάρχει.

Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος κι έχει φόβο για το αύριο, αλλά έχει και εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση η οποία αντιμετώπισε όλα αυτά τα προβλήματα μέσα στον τελευταίο χρόνο. Από την πανδημία μέχρι τους Τούρκους στον Έβρο και το μεταναστευτικό κατάφερε να τα φέρει σε πέρας. Τώρα το στοίχημα είναι το εμβόλιο και η ανάκαμψη της οικονομίας. Και στο άνοιγμα της οικονομίας τα πράγματα θα γίνουν έτσι που θα έχουμε τις λιγότερες ζημιές».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τέλος, τόνισε ότι «η αντιπολίτευση της καταστροφής δεν έχει συνομιλητή της κοινωνίας. Αν λες ότι όλα είναι λάθος και τίποτα δεν πάει καλά έρχεσαι σε αντίθεση με την κοινή λογική της κοινωνίας και άρα δεν σε ακούνε πια. Είναι αυτό που έχει πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Δεν συνομιλεί πλέον με την κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου