Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2021

Άγριο έγκλημα σε μεζονέτα στα Χανιά: Θύμα μια μητέρα τριών παιδιών




Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σπίτι που ήταν άνω – κάτω και παγωμένο, στην περιοχή του Πλατανιά: Αναζητείται ο σύντροφός της


Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα, 54 ετών από την Αθήνα, μητέρα τριών παιδιών μέσα στο σπίτι της στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά στο νομό Χανίων την Κυριακή (17/01) και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες πρόκειται για στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στη μεζονέτα που ήταν άνω – κάτω, έχοντας δεχτεί πολλά χτυπήματα στο λαιμό. Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ αναζητείται και ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

Στο σπίτι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε και η «ΕΡΤ», έσπευσαν αστυνομία και ιατροδικαστής. Θεωρείται πλέον βέβαιο ότι πρόκειται για έγκλημα, αφού η γυναίκα φέρει πολλαπλά χτυπήματα στο λαιμό.

Η γυναίκα φέρεται να είχε δεχτεί τουλάχιστον έξι χτυπήματα από τέμνον όργανο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα φέρνει πολλαπλά τραύματα στην τραχηλική χώρα, ενώ δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος του εγκλήματος, καθώς στο σημείο που βρέθηκε επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «ήταν σαν ψυγείο το σπίτι», γι’ αυτό και πρέπει να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή, για να αποσαφηνιστεί ο χρόνος του εγκλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών.



Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, αφού η γυναίκα ήταν νεκρή και είχε ήδη ξεκινήσει η αστυνομική έρευνα με τη σήμανση να αποκλείει τον χώρο.

Σύμφωνα με το «cretalive.gr», οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και για θέματα με το αλκοόλ που είχε ο νορβηγός σύντροφός της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.

Στο σημείο παραμένουν άνδρες της σήμανσης της Ασφάλειας Χανίων, αναζητώντας στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα του ενός δράστη ή των δραστών.

(πληροφορίες από ΕΡΤ, cretalive.gr, flashnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου