Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2021

Επική “πατάτα” Πορτοσάλτε στον αέρα του ΣΚΑΙ: Κατήγγειλε για fake news το αμερικανικό Fon News με αφορμή…fake news στιγμιότυπο από σατιρική εκπομπή (vid)




Λάβρος ήταν κατά του Fox News, της παραπληροφόρησης και των fake news ο Άρης Πορτοσάλτε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ με τους Οικονόμου-Αναστασοπούλου, σχολιάζοντας, όπως είπε, τίτλο στο Fox Nws που ανέφερε “Τζο Μπάιντεν- πρόεδρος για 9 ώρες και 400.000 Αμερικανοί νεκροί”.

Είπε συγκεκριμένα:

“Ένα δεδομένο τι θα πει παραπληροφόρηση. Fox News. Πώς βγάζουμε τους τίτλους από κάτω, σε λίγο ζωντανά ο Μ.Κωστίδης; Λοιπόν έγραψε από κάτω, “Τζο Μπάιντεν πρόεδρος για 9 ώρες και 400.000 Αμερικανοί νεκροί. Πρόσεξε. Δηλαδή αυτά είναι αληθές. Είναι αληθές ότι ο Μπάιντεν ήταν για 9 ώρες πρόεδρος και ότι 400.000 είναι νεκροί αλλά δεν τους σκότωσε ο Μπάιντεν. Fox News, είναι του προέδρου, του Τραμπ”.

Μόνο που στον Άρη Πορτοσάλτε διέφυγε ότι επρόκειτο για στιγμιότυπο από την χιουμοριστική και σατιρική εκπομπή “The Daily Show with Trevor Noah”, η οποία θέλησε να σατιρίσει τον τρόπο με τον οποίο θα περίμενε ο συγκεκριμένος παρουσιαστής του Fox, Sean Hannity (ένθερμος υποστηρικτής του απερχόμενου Προέδρου Τραμπ), να σχολιάσει την έλευση Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου