Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2021

Η απίστευτη τάπα Τσίπρα στον Μπογδάνο: “Ήσασταν κι εσείς κ Μπογδάνε (εκτός από τους ακροδεξιούς και του ΧΑυγίτες στην απόπειρα εισβολής στο Κοινοβούλιο) γι' αυτό διαμαρτύρεστε;…” (vid)




Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών, αναφερόταν στα αισχη “αλά Τραμπ και Καπιτώλιο” που ειχαν γίνει (και για τα οποία έφερε ευθύνη υποδαυλίζοντας και πολώνοντας το κλίμα τότε η ΝΔ ως αντιπολίτευση), έξω από τη Βουλή με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών – που τώρα αναγνωρίζει πλήρως και ζητά την τάχιστη πλήρη εφαρμογή της η ΝΔ – ο...βουλευτής της ΝΔ Κωνσατντίνος Μπογδάνος άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται από τα έδρανα

“Αυτα που όλοι ειδαμε και καταδικάσαμε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ τα είδαμε με δική σας ευθύνη (ΝΔ ) τα ζησαμε κι εδω εξω από αυτην εδω την αιθουσα οταν με πρωτοστατες εσας στις διαδηλώσεις εκείνες, κομμάτι αποσπάστηκε , ακροδεξιών και της ΧΑ και επιχείρησαν να εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο” έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν παρενέβη διαμαρτυρόμενος και φωναζοντας ο Κ. Μπογδάνος για να εισπράξει την άμεση αποστομωτική απάντηση του Αλ. Τσίπρα: “Ήσασταν κι εσείς κ Μπογδάνο γι αυτό διαμαρτύρεστε;…”

«Εσείς που μας πολεμήσατε για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, τώρα πανηγυρίζετε και χειροκροτάτε. Και έτσι αποδεικνύεται ότι η αναξιοπιστία σας στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν ήταν μια απλή σύμπτωση. Είναι η δεύτερή σας φύση», σημείωσε και εκτόξευσε «πυρά» και για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών έγινε τώρα επωφελής για την Ελλάδα. Οι σαρκασμοί για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, έγιναν τώρα χειροκροτήματα» είπε χαρακτηριστικά και προέτρεψε τον πρωθυπουργό να κάνει αυτοκριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου