Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2021

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος μας ενημέρωσε ότι απεχθάνεται τα μεγάλα λόγια (video)





Μα ο ρόλος του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει προσωπικές θέσεις κι απόψεις


Τις απόψεις του για τη νέα του θέση, αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου, στην οποία τον τοποθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράστηκε δημόσια το μεσημέρι της Δευτέρας (11/1) ο Χρήστος Ταραντίλης.



Με την έναρξη, λοιπόν, της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Ταραντίλης είπε ότι δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια και ότι όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι τα απεχθάνεται.

Και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε. Αυτό, όμως, που μάλλον δεν έχει καταλάβει ο ίδιος είναι ότι τα όσα λέει και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο τα λέει αποτελεί απόφαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών του συνεργατών.

Ο ρόλος του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει προσωπικές θέσεις κι απόψεις. Επικοινωνεί τις κυβερνητικές αποφάσεις και θέσεις κι απαντά στα ερωτήματα των δημοσιογράφων εκπροσωπώντας αποκλειστικά την κυβέρνηση και κανέναν άλλον.

Άρα, το αν ο ίδιος απεχθάνεται ή όχι τα μεγάλα λόγια, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, δεν έχει καμία, μα καμία σημασία. Το θέμα είναι το πώς αντιλαμβάνεται το όλο ζήτημα ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες.

Και γνωρίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου