Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2021

Δολοφονία στα Χανιά: Προφυλακίστηκε ο Νορβηγός – «Αλήτη, βρωμιάρη…» (video)





Ομολόγησε τον φόνο της συντρόφου του


Την παραδοχή του σχετικά με τη διάπραξη του φρικτού εγκλήματος στα Μεσκλά Χανίων, φέρεται να έδωσε κατά την απολογία του ο νορβηγός – σύντροφος του θύματος, με τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια να αποφασίζουν από κοινού την προφυλάκισή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το flashnews.gr, ο φερόμενος ως δράστης ανέφερε πως εκείνη την ημέρα ήταν και οι δύο πολύ μεθυσμένοι. Ομολόγησε πως σκότωσε την άτυχη γυναίκα, αλλά, όπως επισήμανε, δεν θυμάται πώς έγινε ο φόνος. Επίσης, στην απολογία του δήλωσε πως όταν ξύπνησε την είδε νεκρή. Κατά συνέπεια, φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. Ο άνδρας θα κρατηθεί στην φυλακή στην Αγυιά.

Υπενθυμίζεται ότι η 54χρονη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή με τραύματα στον λαιμό, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 17 Ιανουαρίου, ενώ ο εντοπισμός και η σύλληψη του 47χρονου, ο οποίος αναζητείτο ως βασικός ύποπτος από την αστυνομία, έγιναν το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, στην περιοχή Λινοπεράματα Ηρακλείου.

Εναντίον του 47χρονου είχε ασκηθεί, από τον εισαγγελέα, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Την υπεράσπιση του κατηγορουμένου ενώπιον της ανακρίτριας ανέλαβε δικηγόρος των Χανίων που ορίστηκε από τις Αρχές, ενώ κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο ο 47χρονος αποδοκιμάστηκε από συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

«Αλήτη, βρωμιάρη…»

Βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας για να οδηγηθεί στις φυλακές, ο Νορβηγός δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από τον αδερφό του πρώην συζύγου του θύματος, ο οποίος έκανε έπειτα δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Αλήτη, δολοφόνε, βρωμιάρη. Χαμένο κορμί», φώναζε ο άνδρας στον κατηγορούμενο. Έπειτα δήλωσε στην κάμερα «εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που πρέπει να ξέρει πως όπως τη σκότωσε έτσι θα τον σκοτώσουν στη φυλακή», ανέφερε.

Πηγή:Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου