Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2021

Θέλουν να ψηφίσει ο Τραμπ αντί για σένα! (του Νίκου Μωραΐτη)





ΤΑ ΝΕΑ σήμερα, άθελά τους, αποκαλύπτουν πώς το παρακράτος Μητσοτάκη σκοπεύει να κινητοποιήσει, μεταξύ των ομογενών, όλους αυτούς τους ακροδεξιούς που έβγαιναν σε ημιάγρια κατάσταση στους δρόμους υπέρ του Τραμπ, ώστε να ψηφίσουν και α και ου και ΝουΔου και να ανατρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα! Πως, με άλλα λόγια, θα ψηφίσει ο Τραμπ αντί για σένα!

του Νίκου Μωραΐτη

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ είναι σοκαριστικό: «Το κρυφό χαρτί για τις κάλπες». Και υπέρτιτλος: «Έτοιμη δεξαμενή 800.000 ψηφοφόρων». Και ο υπότιτλος να εξηγεί γιατί στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι η ψήφος των ομογενών «θα αλλάξει τις ισορροπίες στο εκλογικό σώμα» και «θα ανατρέψει τα δεδομένα»!

Δεν ξέρω πώς μία εφημερίδα αποφασίζει να εκτεθεί τόσο ανοιχτά. Ίσως το χαστούκι από την αγωγή Τσίπρα πόνεσε τόσο πολύ που οι επιτελείς του φύλλου είναι ακόμη ζαλισμένοι ή εκτός εαυτού. Διότι κάποιος… εντός εαυτού δε θα έβγαζε ποτέ ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο.

Καταλαβαίνουν τι κάνουν; Αποκαλύπτουν το μυστικό σχέδιο – κρυφό χαρτί με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να νοθεύσει το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα μέσω της ψήφου των ομογενών!

Πώς θα αξιοποιήσουν τη «δεξαμενή 800.000 ψηφοφόρων» για να διατηρηθούν στην εξουσία! Πώς θα κινητοποιήσουν, μεταξύ των μελών της ομογένειας, όλους αυτούς τους ακροδεξιούς, συνωμοσιολόγους, φοβικούς, υπερεθνικιστές, θρησκόληπτους που έβγαιναν σε ημιάγρια κατάσταση στους δρόμους υπέρ του Τραμπ, ώστε να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες ψηφίζοντας και α και ου και ΝουΔου! Πως, με άλλα λόγια, θα ψηφίσει ο Τραμπ αντί για σένα!

Μέσα στη μέθη της διαπλοκής, μέσα στην παραζάλη της εξουσιομανίας, μέσα στο χρήμα της λίστας Πέτσα, μέσα στον φανατισμό της αντι-Σύριζα μανίας τους, μέσα στην αλαζονεία της προσωρινής παντοκρατορίας τους, οι «δημοσιογράφοι» της παρακμής χάνουν το μέτρο και αποκαλύπτουν άθελά τους το σχέδιο Μητσοτάκη για νόθευση της λαϊκής βούλησης.

Η απάντηση σε όλη αυτή την πολιτικο – δημοσιογραφική χωματερή που με σημαδεμένη τράπουλα θα επιχειρήσει να διατηρηθεί στην εξουσία είναι μόνο μία: Δε θα τους αφήσουν οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας.

Υ.Γ.: Τώρα, γιατί το παρακράτος Μητσοτάκη επιχειρεί να κινητοποιήσει 800.000 ψηφοφόρους για να «ανατραπεί» το αποτέλεσμα, ενώ στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ προηγείται κατά 16-17 μονάδες, δε χρειάζεται ιδιαίτερη σοφία. Εδώ σκέφτονται να «πειράξουν» τις εκλογές, λέτε να αφήνουν τις δημοσκοπήσεις απείραχτες;

δημοσιεύτηκε στο altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου