Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021

«Χάνιμπαλ» έσφαξε γειτόνισσά του, της ξερίζωσε την καρδιά και… τάισε την οικογένειά του

Ανατριχιαστική η έκθεση των αστυνομικών


Μια αδιανόητη πράξη ομολόγησε άνδρας στην Οκλαχόμα, που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων. Σκότωσε τη γειτόνισσά του, της έβγαλε την καρδιά και τη μαγείρεψε για να ταΐσει την οικογένεια του…

Ο Λόρενς Άντερσον φέρεται ότι μαχαίρωσε τη 41χρονη Αντρεα Λιν Μπλάκενσιπ στις 9 Φεβρουαρίου μέσα στο σπίτι της στην Τσικάσα. «Πήρε την καρδιά της μαζί του, τη μαγείρεψε με πατάτες και τάισε την οικογένειά του για να απελευθερώσει τους δαίμονες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική έκθεση της Υπηρεσίας Ερευνών της Οκλαχόμα.
Σκότωσε τον θείο του και την εγγονή του

Ο Άντερσον ζει στο ίδιο σπίτι με τη θεία του Ντέλσι Πάι και τον θείο του Λίον Πάι μετά την αποφυλάκιση του, τον Ιανουάριο. Υστερα από τη δολοφονία της Μπλάκενσιπ φέρεται ότι σκότωσε τον 67χρονο θείο του και την 4χρονη εγγονή του Κέος Γέιτς, ενώ μαχαίρωσε και τη θεία του, η οποία επέζησε.

Οι Αρχές ανακάλυψαν το πτώμα της Μπλάκενσιπ δύο μέρες μετά τον φόνο της από τονΆντερσον, ο οποίος έχει πλούσιο ιστορικό από παραπτώματα που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά και ενδοοικογενειακή βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου