Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2021

Πάλι στο κάδρο η Ελένη Κούρκουλα! Μαζί με τον δημοσιογράφο Κουβαρά τα άλλοθι του Λιγνάδη! Και ο Κούγιας να «απειλεί» …





Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγάνη και διάβασε το κατηγορητήριο, ο Αλέξης Κούγιας έδειξε τις προθέσεις του οι οποίες είναι άκρως επιθετικές και δίνουν νέα τροπή στην δικαστική εξέλιξη των πραγμάτων

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega υποστήριξε ότι αναμένει να γίνει δεκτή η ένσταση ακυρότητας που κατέθεσε, κάτι που σημαίνει πως η υπόθεση θα επιστρέψει στο στάδιο της ανάκρισης, ο κ. Λιγνάδης θα αποφυλακιστεί και η διερεύνηση της υπόθεσης θα αρχίσει και πάλι από την αρχή.

«Απειλεί» με μηνύσεις τους μηνυτές του Λιγνάδη!

Παράλληλα, ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έκανε γνωστό ότι σήμερα Πέμπτη θα βρίσκεται από πολύ νωρίς στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον Λιγνάδη για βιασμό.Ο ένας βρίσκεται στη Σουηδία (είναι Σουηδός πολίτης) και κατήγγειλε τον βιασμό του το 2010 και ο άλλος είναι ένας Αιγύπτιος που κατήγγειλε βιασμό του στην Επίδαυρο το 2015. Ακόμη θα υποβάλει αίτημα για εξέταση μαρτύρων που, σύμφωνα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ήταν μαζί του στην Ιθάκη την περίοδο που φέρεται να συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός του 2010.Κούρκουλα και Κουβαράς τα άλλοθι του ΛιγνάδηΣύμφωνα με τον κ. Κούγια, οι μάρτυρες της παραμονής του στην Ιθάκη το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι η Ελένη Κούρκουλα, ο σύζυγός της και ιδιοκτήτης του Action 24 Διονύσης Παναγιωτάκης για τους οποίους υπήρξε έντονη φημολογία ότι τον φιλοξένησαν στο σπίτι τους τις μέρες που κρυβόταν, αλλά και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.



Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια οι μάρτυρες είναι η Ελένη Κούρκουλα (πρώην υπουργός και βουλευτής), ο Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24), ο Γιώργος Κουβαράς (δημοσιογράφος του Action 24) και ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος.



patkiout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου