Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

Ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ ασπίδα της Σοφίας Νικολάου ΒΙΝΤΕΟ





Πρόταξε τα στήθη του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ-Big Borther-Survivor Δημήτρης Οικονόμου προκειμένου να προφυλάξει την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Να την προστατεύσει από τις ερωτήσεις (!) του Φοίβου Κλαυδιανού, που πάσχιζε ο άνθρωπος να πάρει απαντήσεις για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει τον συνάδελφό του (ο Δημήτρης Οικονόμου) για μπούλινγκ προς την κ. Νικολάου. Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα....

Βάζουν έναν άνθρωπο με κάπως διαφορετική άποψη για ξεκάρφωμα, σε ένα τηλεοπτικό παραθυράκι κάτω δεξιά, και δεν τον αφήνουν καν να μιλήσει.

Μήπως τελικά αυτό που έγραψε για πλάκα το σατιρικό site «Κουλούρι», ότι η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται στο αναθέσει τα καθήκοντα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στο σύνολο του δημοσιογραφικού οργανισμού του ΣΚΑΪ, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα;

Είναι δύσκολο πάντως να περιμένεις σωστή δημοσιογραφία από ένα κανάλι που ταΐζει τον κόσμο με ριάλιτι τύπου Big Borther και Survivor. Δεν μπορείς να προσφέρεις σκουπίδια για ψυχαγωγία και διαμάντια για ενημέρωση. Δεν γίνεται εκ των πραγμάτων.

Εδώ το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου