Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

Μόσιαλος, Λινού και Γεροτζιάφας με Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ΕΣΥ, που … δεν δείχνει η Δημόσια Τηλεόραση του κ Ζούλα! Ανάρτηση – κόλαφος Πολάκη.





Οι καθηγητές Μόσιαλος, Λινού και Γεροτζιάφας, μεταξύ άλλων, μετέχουν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το απόγευμα (17:00) για την παρουσίαση του προγράμματος για το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Η εκδήλωση θα ανοίξει με εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα που θα παρουσιάσει τους άξονες του προγράμματος, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, πιο αναλυτικά, μετά την παρουσίαση του προγράμματος για το νέο ΕΣΥ θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρώην Υπουργό Υγείας και τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ανδρέα Ξανθό την αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας, Δώρα Αυγέρη, την καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, τον καθηγητή Αιματολογίας της Σορβόννης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, τον καθηγητή της Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλία Μόσιαλο, τον καθηγητή Ιατρικής του Harvard, Όθωνα Ηλιόπουλο, τον ομότιμο καθηγητή Παιδοψυχιατρικής, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ρευματοπαθών «ΕΛΕΑΝΑ», Αθανασία Παππά, την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έβρου και αναπληρώτρια Γραμματέα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, Εύη Ορφανού και την ΠΕ νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ, Κατερίνα Κεραμά.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook, το επίσημο κανάλι του Αλέξη Τσίπρα στο YouTube, το avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.

Την συζήτηση ωστόσο αρνήθηκε να μεταδώσει η ΕΡΤ του κ Ζούλα

Την πρωτοφανής αυτή απόφαση που δεν έχει καμία σχέση με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και τη δημοκρατία και που καταγγέλθηκε ήδη από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με έντονα δηκτικό τρόπο ο πρώην αν Υπ Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ γιατρός εντατικοιλόγιος Παύλος Πολάκης. Σημειώνει:

“ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΛΑ, αν αύριο η ΕΡΤ δεν προβάλλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για το ΝΕΟ Ε.Σ.Υ που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,τότε άλλαξε το επίθετο σου σε ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ!

Αει να ΧΑΘΕΙΤΕ πια Ταλιμπάν του Μητσοτάκη !”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου