Κυριακή, Μαρτίου 07, 2021

Βαρίδι θεωρεί τον Γεραπετρίτη ο Σκέρτσος!





ο κύριος Μάξιμος

Θα βγουν τα μεγάλα μαχαίρια στο Μαξίμου

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, δεν έκρυβε την αντιπάθεια του για τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, στην κατ’ ιδίαν συνομιλίες. Γιατί απέναντι στον πρωθυπουργό, γνωρίζοντας την περίεργη επιρροή που ασκεί ο υπουργός επικρατείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν παρέθετε ευθέως τα συμπεράσματα του.

Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός θεωρεί τον υπουργό, το μεγάλο βαρίδι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την ίδια γνώμη έχουν αρκετά στελέχη της κυβέρνησης αλλά και σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα. Που αναγκάζεται όταν συμμετέχει στα πάνελ, να απολογείται για τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του υπουργού επικρατείας.

Φαίνεται όμως ότι έχει έρθει η ώρα των μεγάλων μαχαιριών. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Γεραπετρίτης αποφάσισε να αρχίσει το ροκάνισμα του Σκέρτσου μέσω δημοσιευμάτων σε φιλικά προς αυτόν μέσα. Ο υφυπουργός όμως δεν είναι αμελητέος, αντίθετα είναι εξαιρετικά ευφυής όσον αφορά τους πολιτικούς υπολογισμούς και την αποτελεσματικότητα του.

Έτσι, στις προτάσεις που προτίθεται να καταθέσει στον πρωθυπουργό, πράγμα που θα γίνει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα αποδομεί όχι μόνο τις πρωτοβουλίες Γεραπετρίτη όσον αφορά την δομή του «επιτελικού κράτους», αλλά και τον αντίκτυπο που έχουν στην κυβέρνηση οι κατά καιρούς δηλώσεις του υπουργού επικρατείας. Κοινώς, θα τον δώσει κανονικά.

Εάν κρίνουμε από τις προσωπικότητες των δύο αντρών, σύντομα κάποιος θα εγκαταλείψει το πλοίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου