Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Σακελλαροπούλου, Αγγελοπούλου, Διαμαντοπούλου – Ο Κυριάκος έχει βαλθεί να τους τρελάνει!


 

Η Άννα Διαμαντοπούλου με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό, ανακοινώνει ότι «έφερε το χάλκινο μετάλλιο» για την Ελλάδα! Ξεχνά φυσικά ότι για να πάρεις μετάλλιο, πρέπει να αγωνιστείς. Όταν εγκαταλείπεις, ακυρώνεσαι.

12F34FF0 BC32 4CFE 9A59 3AD507382BC5

Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Άννα Διαμαντοπούλου προέρχεται από τον μαγικό κόσμο του Σημίτη. Έχει μείνει στην ιστορία ως η πλέον αποτυχημένη υπουργός παιδείας μεταπολεμικά. Επί των ημερών της ήταν η πρώτη φορά μετά τον εμφύλιο που τα ελληνικά σχολεία δεν διέθεσαν στα παιδιά βιβλία αλλά φωτοτυπίες.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι αυτό δεν έχει καμία σημασία για το λεγόμενο «σύστημα Σημίτη». Που πραγματικά δεν πρέπει να έχει αντίστοιχο στον κόσμο ολόκληρο, παρά μόνο σε κάποια καθεστώτα του πρώην σοβιετικού μπλοκ, τα οποία τα είχαν κάνει πέρα και οι ίδιοι οι σοβιετικοί. Βλέπε Τσαουσέσκου. Είναι το σύστημα που κατάφερε να καταστρέψει μία χώρα, έμεινε ατιμώρητο με ελάχιστες απώλειες, υπήρχε απέναντι του ένας Κώστας Καραμανλής τότε και σώθηκε η χώρα, όμως το σύστημα ως άλλη Λερναία Ύδρα, κατάφερε να επανακάμψει και αυτή τη στιγμή να κυριαρχεί στην παράταξη που κάποτε το πολεμούσε!

9641 AGELOPOYLOY KAPRALOS 22122007 1
Η Γιάννα Αγγελοπούλου οραματίζεται 1821 από το Μπαγκλαντές.

Η αρχή έγινε φυσικά με την ολική επαναφορά της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου. Στην επιτροπή Ελλάδα 2021. Σε μία επιτροπή που υποτίθεται είχε ένα ιερό καθήκον, ένα χρέος προς τους προγόνους μας, το οποίο ως σύστημα Σημίτη φυσικά, κατάφερε να τον γελοιοποιήσει. Δεν χρειάζεται να λέμε για τις απαξιωτικές δηλώσεις των στελεχών του Ελλάδα 2021 για τον Καποδίστρια και τους ήρωες που υποτίθεται ότι θα τιμούσε. Και μόνο η τελευταία τεράστια επιτυχία της κυρίας Αγγελοπούλου να συγκρίνει την ελληνική εθνεγερσία με την αναγνώριση του Μπαγκλαντές, αρκεί για να επισκιάσει ότι άλλο αισχρό έχει πράξει η επιτροπή.

5C559545 E08A 4987 A5FC FE30AE9622AF
Η Κατερίνα, πρόεδρος της Δημοκρατίας! Ούτε ο Σημίτης δεν το φανταζόταν!

Η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο. Όχι όμως για το σύστημα Σημίτη. Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων να μην γνώριζε την κυρία Σακελλαροπούλου, κακό του κεφαλιού του. Διότι η νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι μία από τις πολλές «νάρκες» που άφησε πίσω του το σύστημα Σημίτη, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει από τυχόν επιθέσεις. Ο Έλληνας δεν γνώρισε την κυρία Κατερίνα. Και όμως η κυρία Κατερίνα καθορίζει τη ζωή του, χωρίς ο Έλληνας να το καταλαβαίνει. Από την πρόταση για αθώωση του φαύλου Γιώργου Παπακωνσταντίνου έως τα «νόμιμα» μνημόνια, η κυρία Σακελλαροπούλου ήταν εκεί.

Το μόνο θετικό στον διορισμό της ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι ότι τώρα οι έλληνες καταλαβαίνουν ότι κάτω από την πέτρα που έβλεπαν και φαινόταν ασήκωτη, υπήρχε ένας ολόκληρος μικρόκοσμος που του ροκάνιζε το οικόπεδο.

Και φτάνουμε στην τελευταία επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, την Άννα Διαμαντοπούλου. Που είναι θέμα χρόνου να την δούμε είτε στην κυβέρνηση είτε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, όταν συζητούσαμε προ μηνών για το πρόσωπο της Διαμαντοπούλου, γελούσε και θεωρούσε αδιανόητο πως υπήρχε περιπτωση ποτέ η Άννα Διαμαντοπούλου να γίνει στέλεχος της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Με πήρε πριν από λίγο και ήταν παγωμένος. «Είχες δίκιο», ψέλλισε. «Ο Κυριάκος θα μας στείλει όλους στο ψυχιατρείο»!

 
Πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου