Σάββατο, Μαρτίου 06, 2021

Κι όμως, η πιο «τρελή» θεωρία για το τι συμβαίνει μετά θάνατον, έχει… τη λογική της! ΒΙΝΤΕΟ





Λέτε να λύθηκε το μυστήριο;


Ανατριχιαστική θεωρία για τη «μετά θάνατον ζωή» έχει γίνει viral στα social media, αποκτώντας εκατομμύρια ακολούθους.

Επιχειρεί να δώσει απάντηση στο υπαρξιακό ερώτημα τι συμβαίνει όταν πεθάνει κάποιος, συνδέοντας ευθέως τον θάνατο με μια νέα ζωή, όχι όμως στον «άλλο κόσμο», αλλά στον κόσμο μας, ενώ προσφέρει εξήγηση και για τα «ντεζαβού».

Στο επίκεντρο της θεωρίας βρίσκεται το «λευκό φως», το οποίο υποστηρίζουν ότι έχουν δει οι εκατοντάδες άνθρωποι που κατά καιρούς έχουν μιλήσει για επιθανάτιες εμπειρίες που είχαν σε νοσοκομεία. Συχνά αναφέρουν ότι, όταν σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά τους και θεωρούνταν νεκροί, είδαν τον εαυτό τους να περπατάει σε ένα σκοτεινό τούνελ, στο βάθος του οποίου υπήρχε ένα έντονο λευκό φως. Όταν οι γιατροί κατάφεραν να τους επαναφέρουν στη ζωή εφαρμόζοντας τεχνικές ανάνηψης, πρώτα είδαν τον εαυτό τους να απομακρύνεται από το λευκό φως και στη συνέχεια ανέκτησαν τις αισθήσεις τους.

Η θεωρία διατυπώθηκε πρώτη φορά στο TikTok την 1η Μαρτίου από τον Μπράντον Μονχόλεν σε βίντεο το οποίο ξεπέρασε τις 1.200.000 θεάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια άρχισε το γαϊτανάκι των αναπαραγωγών του σε άλλα social media που το έκαναν viral. Όπως αναφέρει η «Daily Star» σε δημοσίευση που ανέδειξε τη θεωρία, στο βίντεό του ο Μονχόλεν υποστηρίζει ότι το λευκό φως που είδαν όσοι είχαν επιθανάτιες εμπειρίες δεν ήταν παρά το φως από ένα… άλλο νοσοκομείο.
Όταν πεθαίνει κάποιος, γεννιέται ξανά σχεδόν «αυτόματα»

Ο χρήστης εξηγεί ότι, σύμφωνα με όσα έχει ακούσει από «ειδικούς», όταν πεθαίνει κάποιος, σχεδόν αυτόματα γεννιέται ξανά σε κάποιο νοσοκομείο! Το φως που βλέπει τη στιγμή του θανάτου είναι το φως το οποίο θα αντικρίσει ως νεογέννητο.

Ο Μονχόλεν αναφέρει μάλιστα ότι το μωρό κλαίει αμέσως μόλις έρθει στη ζωή, διότι θυμάται ακόμη τη ζωή την οποία μόλις έχασε. Πολύ γρήγορα όμως το μωρό ξεχνάει την προηγούμενη ζωή, αλλά κάποιες έντονες εικόνες από αυτή παραμένουν χαραγμένες στο υποσυνείδητό του και επανέρχονται στο μυαλό του με τη μορφή «ντεζαβού».
Δείτε το πολυσυζητημένο video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου