Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

Ξεσηκωμός των λοιμωξιολογων κατά της κυβέρνησης: Το lockdown δεν έχει νόημα – Να ανοίξουν σχολεία, καταστήματα, ακόμα κι εστίαση


 

Με μια πρωτόγνωρη δήλωση της η λοιμωξιολογος Ματινα Παγώνη αποκαθηλώνει την παράταση του lockdown και ζητά να ανοίξουν τα πάντα.

Το lockdown δεν έχει νόημα – Να ανοίξουν σχολεία, καταστήματα, ακόμα κι εστίαση δηλώνει η γνωστή λοιμωξιολογος κόντρα στην κυβερνητική γραμμή που έχει ήδη αποφασίσει την παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου, τουλάχιστον.

Από, ότι φαίνεται η κυβέρνηση αποφασίζει πλέον μόνη της χωρίς την γνώμη των ειδικών καθώς ο πρωθυπουργός χθες μίλησε για δυο δύσκολες ακόμη εμδομαδες.

“Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου ίσως ανοίξει η Εστίαση” είπε ο Γιώργος Καββαθάς είναι πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) στο Kontra News 10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη

Η κυρία Παγώνη αποδομεί τα κυβερνητικά μέτρα λέγοντας:

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε πάρκα, πλατείες κτλ, που είναι ο ένας πάνω στον άλλο «θα πρέπει να ανοίξουν και τα καταστήματα της εστίασης, τα ζαχαροπλαστεία.

Πιο καλά ελέγχεται η κατάσταση αν είναι καθισμένοι στα τραπέζια με τις μάσκες τους παρά στα παγκάκια που είναι ο ένας πάνω στον άλλο και στις πλατείες.

Είναι λάθος η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 18:00 τα σαββατοκύριακα. Είδαμε τον συνωστισμό που υπάρχει ειδικά στα σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου