Τετάρτη, Μαΐου 12, 2021

Αδιανόητος λαϊκισμός Πέτσα που φυλάσσεται από 20 και…αστυνομικούς, για την δολοφονία της 20χρονης : «Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας»!!! (vid)





“Αποστολή” … από το Μαξίμου φαίνεται ότι έχει αναλάβει ο κ. Πέτσας!


Σε ένα βαρύ ηθικό ατόπημα ενώ ακόμα δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τον μαρτυρικό θάνατο της 20χρονης μάνας στα Γλυκά Νερά, προέβη ο πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν Υπουργός Εσωτερικών, το πρωί στον ΣΚΑΙ. Ο Στέλιος Πέτσας προσπαθώντας να υποβαθμίσει το σοκ της... κοινωνίας από τη στυγερή δολοφονία της νεαρής μάνας δίπλα στην κούνια του βρέφους της, αλλά και να περάσει «γραμμή» στα γνωστά ΜΜΕ- που δεν ξεχνούν ποτέ από ποιον πήραν 20 εκατομμύρια- παρουσίασε το έγκλημα αυτό ως κάτι που θα «μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας». Θέλοντας έτσι να απαλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη από την παταγώδη πλέον αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη 2 χρόνια μετά την αναρρίχηση της στην εξουσία να ελέγξει την εγκληματικότητα και κυρίως το ποινικό έγκλημα.

Ταυτόχρονα ήθελε να δώσει το σήμα να πέσουν οι τόνοι … για το αίσθημα ανασφάλειας που έχει καταλάβει πλέον όλους τους πολίτες και να κατευνάσει την δικαιολογημένη οργή. Και για να το πετύχει είπε το αδιανόητο και απίστευτα λαϊκίστικο : “Μένω και εγώ στην περιοχή, είμαι σοκαρισμένος, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς»

Αλήθεια κύριε Πέτσα; Θα μπορούσε να συμβεί σε εσάς που έχετε 20 και παραπάνω αστυνομικούς στην φρουρά σας καθημερινά ; Στους υπουργούς στους αξιωματούχους αλλά και στους προνομιούχους της κυβέρνησης σας που τους παρείχατε προστασία «τύπου Φουρθιώτη»; Πιστεύετε στ’ αλήθεια ότι όλοι οι πολίτες και ειδικά οι ψηφοφόροι σας είναι τόσο χαμηλού επιπέδου που σαν πιστεύουν όταν λέτε ότι «κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε όλους»;

Με πληροφορίες από το avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου