Πέμπτη, Μαΐου 13, 2021

Γλυκά Νερά: Μισή ώρα μετά την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης κι ακόμη έψαχναν για λάφυρα! (video)




Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι ερευνητές στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με την ελπίδα να ταυτοποιήσουν το συντομότερο δυνατό δείγματα DNA και δακτυλικά αποτυπώματα από το άφθονο υλικό που συγκέντρωσαν από τον τόπο του εγκλήματος.



Οι επίλεκτοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δηλώνουν βέβαιοι πως οι εγκληματίες έχουν μεν διαπράξει και στο παρελθόν ληστεία, αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση της Κάρολαϊν, η οποία, ακολουθώντας το μητρικό της ένστικτο, προσπάθησε να προστατεύσει το μωρό της, βλέποντας να το απειλούν, πιέζοντας ένα όπλο στον κρόταφό του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αδίστακτοι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της, έχουν κάνει πολλά λάθη και έχουν αφήσει πίσω τους ίχνη που αναμένεται να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Ήδη οι αστυνομικοί έχουν συντάξει μία λίστα με ονόματα υπόπτων, στην οποία περιλαμβάνονται ονόματα σεσημασμένων κακοποιών που έχουν κάνει ανάλογα εγκλήματα στο παρελθόν και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα, στην οποία διαρκώς προσθέτουν ή αφαιρούν ονόματα, ανάλογα με τα ευρήματα.


Εστιάζουν, επίσης, σε παρόμοια περιστατικά στα βόρεια προάστια, αλλά κυρίως σε αυτά στα οποία καταγράφηκε βία από τους κακοποιούς εναντίον των θυμάτων τους, ενώ σύμφωνα με επιμέρους πληροφορίες, προς το παρόν απομακρύνεται το σενάριο να είχαν οι δράστες πληροφορία για τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι. Παράλληλα έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» σε αεροδρόμιο, λιμάνια και χερσαία σύνορα για τη σύλληψή τους σε ενδεχόμενη απόπειρα διαφυγής από τη χώρα.

Ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο, εξάλλου, που αποκάλυψε ο 32χρονος σε μία από τις πολλές καταθέσεις του στους αστυνομικούς, καθώς σταδιακά αρχίζει και θυμάται διάφορες λεπτομέρειες, είναι το γεγονός ότι οι δράστες, ενώ είχαν ήδη πάρει τα χρήματα από τη Monopoly, είχαν δολοφονήσει την 20χρονη μητέρα και είχαν αφήσει δεμένο και λιπόθυμο τον σύζυγό της, συνέχισαν να ψάχνουν για 30 ακόμα λεπτά το σπίτι, για να βρουν περισσότερα χρήματα και κοσμήματα. Κατόπιν, όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν, ο 32χρονος «πάλεψε» για περίπου μισή ώρα, μέχρι να καταφέρει να πιάσει το κινητό του, προκειμένου να καλέσει σε βοήθεια.
Βίντεο με τον «τσιλιαδόρο»;

Οι αστυνομικοί, φαίνεται, επίσης, πως έχουν στη διάθεσή τους βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί η φιγούρα ενός 4ου συνεργού εκτός σπιτιού, ο οποίος ενδεχομένως κρατούσε ρόλο τσιλιαδόρου. Το υλικό αυτό ήδη ελέγχεται εξονυχιστικά για την παραμικρή λεπτομέρεια, με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας που έχει στην διάθεσή της η ελληνική αστυνομία.

Παράλληλα, στις έρευνες των αστυνομικών προστέθηκε και η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, ο οποίος κατέθεσε στις αρχές για ένα ύποπτο άτομο, γύρω στα 55, που φορούσε τζόκεϊ και περιφερόταν στην περιοχή πριν από μια εβδομάδα, δίνοντας την εντύπωση πως έχει χαθεί. Μάλιστα, σε ερώτηση του κατοίκου αν χρειάζεται βοήθεια, είπε ότι αναζητούσε ένα πρόσωπο από την περιοχή. Ο κάτοικος ανέφερε ότι ο άγνωστος φάνηκε να αιφνιδιάστηκε από την παρουσία του, τον ρώτησε «πού είμαι», ενώ, όταν του πρότεινε να πάει στην αστυνομία για βοήθεια, εκείνος αρνήθηκε.

Δείτε επίσης:
«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»: Σοκαρισμένη η μάνα της 20χρονης που δολοφόνησαν εγκληματίες στα Γλυκά Νερά
Κτήνη που βασανίζουν και δολοφονούν μητέρα δίπλα στο βρέφος της, δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά! Τα λάθη των δολοφόνων στο μικροσκόπιο των Αρχών
Έγκλημα και (ποια) τιμωρία;
Οι δολοφόνοι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά ήθελαν να σιγουρευτούν ότι θα πεθάνει: Την έπνιξαν με τα χέρια τους και ύφασμα

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου