Δευτέρα, Μαΐου 17, 2021

ΣΥΡΙΖΑ για την Προανακριτική: “Εξελίσσεται σε φιάσκο και παρωδία με ευθύνη ΝΔ και Καλογρίτσα”




Ο Χρήστος Καλογρίτσας πήγε στη Βουλή για να μην ολοκληρώσει την επανάληψη όσων είχε αναφέρει στη διάτρηση έγκλησή του

Όπως αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ η ξαφνική αδιαθεσία του δεν μπορεί να καλύψει τρία αδιαμφισβήτητα δεδομένα και συγκεκριμένα:

-Την ύπαρξη εγγυητικής επιστολής, που δείχνει ότι η εταιρεία Βλαδίμηρος Καλογρίτσας είχε στα ταμεία της 8 εκατ. ευρώ ήδη από την 1η Ιουλίου 2016. Δύο μήνες, δηλαδή, πριν από τον διαγωνισμό για τις άδειες. Συνεπώς, καταρρέει με πάταγο το αφήγημα Καλογρίτσα-ΝΔ ότι ήταν «μπροστινός» και ότι δεν είχε χρήματα.

-Ότι αναδιπλώθηκε στο θέμα των sms. Γιατί, άραγε, ενώ ξεκίνησε την τοποθέτησή του, αναφερόμενος σε αυτά, στη συνέχεια είπε ότι δεν θα τα καταθέσει;

-Το τρίτο επεισόδιο στο σίριαλ της παρωδίας, που «έπαιξε» σήμερα, με πρωταγωνιστή τον βασικό κατήγορο, ο οποίος αδιαθέτησε για μια ακόμα φορά.

Οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι η Νέα Δημοκρατίας ευθύνεται πλήρως για την κατάντια και τον συνεχή ευτελισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και υπογραμμίζουν ότι: «Σε ένα πράγμα συμφωνούμε, πάντως, με τον κ. Καλογρίτσα: Αυτή η επιτροπή εξελίσσεται σε φιάσκο και παρωδία».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου