Δευτέρα, Μαΐου 17, 2021

Καταπέλτης κι ο Αντώναρος με τον Πρωθυπουργό που συνεχίζει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες: ” Ο Μητσοτάκης πήρε το πρώτο πλοίο για Τήνο και έχει και το θράσος να κατηγορεί τους πολίτες”




Εξερράγη κι ο Ευάγγελος Αντώναρος με το νέο “διάγγελμα” του ανέμελου Πρωθυπουργού, προς τους “απείθαρχους” πολίτες, με το που … επέστρεψε από το πρώτο του – μετά λοντάουν – “χαλαρό” τριήμερο στην έπαυλή του στην Τήνο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας στο πλάι του τον “εθνικό μας λοιμωξιολόγο και ψάλτη” κ Σωτ. Τσιόδρα, αναλύθηκε σε ένα νέο κρεσέντο από “νουθεσίες” ως κήνσορας, στους “άτακτους” και “απείθαρχους”, που ως γνωστόν αυτοί ευθύνονται για όλα! Για το μεγαλύτερο, γελοιωδέστερο και πιο αποτυχημένο καθολικό λοκντάουν του πλανήτη, την διαρκή έξαρση της πανδημίας με 11.500 νεκρούς, την μια από τις χαμηλότερες θέσεις στην ΕΕ σε εμβολιασμούς (25η) και την πρωτιά για 10 ημέρες σε ημερήσιους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού!

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει πως με την άρση των περιοριστικών μέτρων ο ίδιος ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του πήραν το πρώτο πλοίο της γραμμής για να μην χάσει λεπτό και να πάει για τριήμερο στο σπίτι του στην Τήνο.

Σημειώνει μάλιστα πως ο «ανεύθυνος πρωθυπουργός» έχει και το θράσος να τα ρίχνει στους πολίτες!

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Μόλις έγινε άρση των περιορισμών ο ίδιος με τη φαμίλια του καβάλησε το πλοίο της γραμμής κι έφυγε για το σπίτι του στην Τήνο. Την ίδια μέρα. Μη χάσει στιγμή ο αφιλότιμος. Όχι θα κάτσει στην Αθήνα να σκάσει.
Κι έπειτα έχει το θράσος ο ανεύθυνος πρωθυπουργός της ανεμελιάς Κυριάκος Μητοτάκης να τα ρίχνει στους πολίτες. Δευτέρα πρωί πρωί — έχοντας επιστρέψει από το τριήμερο του. Επειδή κάνουν ότι έσπευσε να κάνει ο ίδιος. Να πάρουν μια ανάσα από την κλεισούρα. Λές κι ο κάθε πολίτης της χώρας έχει λιγότερα δικαιώματα από τον πρίγκιπα-πρωθυπουργό.
Όπως έστρωσε όμως, έτσι θα κοιμηθεί. Αλόγιστα επέβαλε γενικό λοκντάουν για έξι μήνες. Χωρίς εξαιρέσεις. Χωρίς τοπικές προσαρμογές. Τώρα με την ίδια (ανόητη) βιασύνη προχώρησε σε ουσιαστικά γενική άρση των περιορισμών. Ενώ η Ελλάδα εξακολουθεί να μετράει τους περισσότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο από οιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου