Δευτέρα, Μαΐου 17, 2021

Διακόπηκε για αύριο … λόγω αδιαθεσίας η κατάθεση Καλογρίτσα! Στο ιατρείο της Βουλής … ο επιχειρηματίας! Σεξιστικό σχόλιο του προέδρου της Προανακριτικής στη Θεοδώρα Τζάκρη και … έκρηξη !





Με “τραγελαφικό” τρόπο, όπως άλλωστε συμβαίνει από την αρχή που στήθηκε το “κατηγορητήριο” αυτής της Προανακριτικής, εξελίσσεται και σήμερα η διαδικασία με την κατάθεση του Χρ. Καλογρίτσα! Ο επιχειρηματίες, ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μάλιστα κατέβηκε στο ιατρείο της Βουλής, όπου του δόθηκε η απαραίτητη φροντίδα (ζήτησε ένα Lonarid, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ μέτρησε και την πίεσή του) και ύστερα από λίγο ανέβηκε και πάλι στην αίθουσα της Επιτροπής. Τελικά η κατάθεση διακόπηκε για αύριο, εάν … αισθάνεται καλύτερα ο Χρ. Καλογρίτσας!

«Δεν αισθάνομαι καλά!» δήλωσε ο μάρτυρας και πρωταγωνιστής της υπόθεσης μετά από ολιγόλεπτη ένταση που επικράτησε στην αίθουσα εξαιτίας των αμφίσημων δηλώσεών του περί ύπαρξης sms με τον Νίκο Παππά, τις οποίες -σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ- στη συνέχεια απέσυρε.

Η αδιαθεσία του Χρ. Καλογρίτσα οδήγησε στη διακοπή της εξέτασής του, με τον μόνο γιατρό της Επιτροπής, Π. Πολάκη, να τον εξετάζει και να διαπιστώνει πως η πίεσή του ήταν -κατά τις πληροφορίες- φυσιολογική.

Ο ιδιοκτήτης της Τοξότης ζήτησε να του χορηγηθεί ένα παυσίπονο και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής.

Ύστερα από την εξέτασή του και από τον γιατρό του Κοινοβουλίου, ο Χρ. Καλογρίτσας αποφάσισε να ανέβει και πάλι στην αίθουσα όπου και τελικά αποφασίστηκε να συνεχίσει την κατάθεσή του αύριο, αν του το επιτρέψει η υγεία του.

Προηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδιο, την ώρα που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη, απευθύνθηκε στον επιχειρηματία λέγοντας “δεν ντρέπεσαι να κάνεις τον εμποράκο των αριστερών πεποιθήσεων“, και υπενθυμίζοντάς του ότι ο ίδιος διαφήμιζε πάντα την ένταξή του στον προοδευτικό χώρο. «Η μόνη σου έννοια είναι να κρατήσεις τα 3 εκ. ευρώ. Και εμπλέκεις ολόκληρη παράταξη, με την οποία λες ότι έχεις και φιλικές σχέσεις» είπε η κ Τζάκρη και συνέχισε με τα εξής επιθετικά ερωτήματα: «Τι ζητάς από την κυβέρνηση για να καταθέσεις όλα αυτά τα ευφάνταστα που σκαρφίστηκες με καθυστέρηση 4 ετών; Δεν ντρέπεσαι να λες ότι ανήκεις στην Αριστερά και να εμπορεύεσαι τις σχέσεις σου με αυτήν για να μην επιστρέψεις τα 3 εκ. ευρώ;».

Αποτέλεσμα, να παρέμβει ο πρόεδρος της Εξεταστικής Στ. Κελέτσης (ΝΔ) και να απευθυνθεί με σκαιό τρόπο στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «Εδώ δεν είστε στο κομμωτήριο»!

Η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε σε υψηλούς τόνους να ανακαλέσει ο Στ. Κελέτσης. Ο πρόεδρος, όμως, δεν ζήτησε συγγνώμη και είπε απλώς ότι το παίρνει πίσω.

Τέλος, σύμφωνα με πηγές της αντιπολίτευσης, ο κ Κελέτσης άρχισε και την … διαπραγμάτευση με τον Χρ. Καλογρίτσα, για το πότε θα επανέλθει! Συγκεκριμένα, ο Στ. Κελέτσης, πρότεινε στον εργολάβο να επιστρέψει αύριο. Όμως, εκείνος δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος. Κατά τις πληροφορίες, αντέτεινε πως θέλει να επισκεφτεί τον γιατρό του και πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει ούτε αύριο. Πάρα ταύτα, ο κ. Κελέτσης επέμεινε, λέγοντας ότι η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 11:00. Ο Χρ. Καλογρίτσας δεν δέχτηκε, αντιπροτείνοντας η εξέτασή του να συνεχιστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, με το αίτημά του να γίνεται αποδεκτό.

the FAQ team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου