Δευτέρα, Μαΐου 17, 2021

#Survivorgr 17/5: Λιανός – «Καυτές» αποκαλύψεις: «Μπαίνει ο Τζώρτζογλου» – Τι θα γίνει μέχρι τον τελικό! BINTEO
Survivor 17/5: Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στον Sfera και μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες του ριάλιτι επιβίωσης μέχρι τον τελικό.

Survivor 17/5: «Καυτές» ατάκες ξεστόμισε ο Γιώργος Λιανός για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης και ξεκαθάρισε το πού θα γίνει ο τελικός.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είπε: «Εννέα άτομα έμειναν στο παιχνίδι. Θα έχουμε 2 αγώνες, έναν ασυλίας έναν για έπαθλο και έναν επικοινωνίας. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε αγώνες αρχηγίας.

Κάθε εβδομάδα θα αλλάζει ο αρχηγός. Η παράταση του παιχνιδιού θα είναι καμιά 10αρια μέρες. Σήμερα θα έχουμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας.

Έχουν πορωθεί τα παιδιά, που παίζουν ατομικά.

Παίζει πλέον ο καθένας την στρατηγική του. Θα μπει και ο Στράτος Τζώρτζογλου στο παιχνίδι! (γελώντας). Ο τελικός του παιχνιδιού θα γίνει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την περίπτωση του James, είναι κρίμα γιατί είχε φάει πολύ αγώνα και προσπάθεια στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα πιο πολύ για το Νίκο γιατί είχε το πείσμα που ίσως τον έφτανε στον τελικό.

Ο Νίκος έχει θεματάκι με τα γόνατα και οι γιατροί του είπαν πως χρειάζεται αποθεραπεία. Οι γιατροί του είπαν να κάτσει στον πάγκο χωρίς να αγωνίζεται και να κάνει αποθεραπεία…αλλά εκείνος δεν ήθελε».

Τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε την ατάκα της ημέρας… Να δείτε πως ο νικητής θα είναι ο Τριαντάφυλλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου