Παρασκευή, Μαΐου 14, 2021

«Μαύρο» των Άγγλων και της UEFA στην Τουρκία – Στο Πόρτο ο τελικός του Champions League




Ραντεβού στο Ντραγκάο στις 29 Μαΐου για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι


Ο τελικός του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι θα διεξαχθεί στο Πόρτο (Στάδιο Ντραγκάο) της Πορτογαλίας, στις 29 Μαΐου, αντί της Κωνσταντινούπολης, για να επιτρέψει στους οπαδούς να αποφύγουν τα μέτρα καραντίνας, σύμφωνα με δήλωση της UEFA.

Ο τελικός είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο Atatürk στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να θέσει την Τουρκία στην κόκκινη λίστα των ταξιδιωτικών προορισμών COVID-19, η διοργάνωση του τελικού θα σήμαινε ότι κανένας από οπαδούς των συλλόγων δεν θα ήταν ικανός να ταξιδέψει.

Μετά από ένα χρόνο που οι οπαδοί είναι εκτός γηπέδων, η UEFA θεώρησε ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα για να διασφαλιστεί ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων θα μπορέσουν να παρευρεθούν.


«Η απόφαση λαμβάνεται με μεγάλη λύπη για το έργο που έκαναν οι τουρκικές ποδοσφαιρικές αρχές τα τελευταία δύο χρόνια για να εξασφαλίσουν την επιτυχή διοργάνωση του τελικού στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε η UEFA.

Η Πορτογαλία είναι ένας «πράσινος» προορισμός για την Αγγλία, που σημαίνει ότι οι οπαδοί και οι παίκτες δεν θα χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου