Τετάρτη, Μαΐου 12, 2021

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες δηλώσεις του συζύγου – «Ξαφνικά σταμάτησα να ακούω τη φωνή της», είπε στους αστυνομικούς (video)

«Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου, να μην το περάσει κανείς ποτέ ξανά...»

Στο σπίτι του επέστρεψε ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, περίπου δώδεκα ώρες μετά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ο ίδιος και οι δικοί του από τους τρεις αδίστακτους εισβολείς, οι οποίοι δολοφόνησαν βάναυσα την 20χρονη σύζυγό του, με τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν εκεί.

Συντετριμμένος, ο 32χρονος που έφτασε συνοδευόμενος από τρεις αστυνομικούς στη μεζονέτα του, στα Γλυκά Νερά, γύρω στις 19.30, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα, βγαίνοντας επιχείρησε να αρθρώσει μερικές λέξεις, απαντώντας στις ερωτήσεις τους για το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. «Τα παιδιά (η αστυνομικοί) ξέρουν τη δουλειά τους. Θα τους πιάσουνε», είπε με «σπασμένη» φωνή. «Τους παρακαλέσαμε (να μη μας κάνουν κακό). Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου, να μην το περάσει κανείς ποτέ ξανά», συμπλήρωσε, πριν αποχωρήσει από το σημείο.
Δείτε τις συγκλονιστικές δηλώσεις του χαροκαμένου συζύγου:

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα κατάφερε να περιγράψει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος, για όλα όσα συνταρακτικά βίωσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, τα ξημερώματα της Τρίτης. Εκεί, μεταξύ άλλων, είδε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, αλλά και κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί, με την ελπίδα να αναγνωρίσει κάποιον ή κάτι. «Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις, με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε», κατέθεσε ο 32χρονος, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος με τους εγκληματίες.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…», πρόσθεσε στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν βεβαιωθεί πως οι αδίστακτοι κακοποιοί γνώριζαν πως υπάρχουν χρήματα στο σπίτι, ενώ ήξεραν λεπτομέρειες για άλλα άτομα που έχουν συνεργαστεί με την οικογένεια του 32χρονου, στοιχεία που υποδηλώνουν πως είχαν παρακολουθήσει καλά και αρκετές φορές την κίνηση στη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου