Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2021

Η Ματίνα Παγώνη σε τρελά κέφια: Πήγε Ζαχαράτο και φωτογραφήθηκε με Παπαδάκη και Μαλέσκου






Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στο θέατρο Αλσος για να παρακολουθήσει την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου "Πάμε γι' άλλα".

Σε βραδινή έξοδο είδαμε την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ και μέλος της επιτροπής των ειδικών, Ματίνα Παγώνη, η οποία βρέθηκε στο θέατρο Αλσος για να παρακολουθήσει την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου "Πάμε γι' άλλα".

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μιμήσεις, πολύ γέλιο, χορό, κέφι και… Ματίνα Παγώνη.



Όπως είναι γνωστό, σε μέρος της παράστασής του, ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τις εμφανίσεις της γιατρού στα μέσα ενημέρωσης. Η ίδια φάνηκε να το διασκέδασε ιδιαίτερα, ενώ μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τον καλλιτέχνη, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί του με χαμόγελα και αγκαλιές.




Στο θέατρο Αλσος και στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μαλέσκου, οι οποίοι επίσης πόζαραν με τη Ματίνα Παγώνη.


"Ο Ζαχαράτος είναι άριστος στη δουλειά του, είναι φοβερός"

Μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA", η κ. Παγώνη σχολίασε τη δουλειά του έμπειρου perfomer και προσκάλεσε τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη σε κοινή έξοδο.

"Σας μιλώ ειλικρινά, είχα ηρεμήσει. Εμένα μ’αρέσει το χιούμορ, δεν με ενδιαφέρουν σχόλια ή οτιδήποτε. Γενικά στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης, είναι άριστος στη δουλειά του, είναι φοβερός. Μιμείται τους πάντες με ωραίο τρόπο. Σε μιμείται και αισθάνεσαι άνετα", ανέφερε.

"Στον Ιορδάνη έχω αδυναμία. Ο κ. Παπαδάκης είναι πολλά χρόνια δημοσιογράφος και νομίζω ότι οι σχέσεις μεταξύ σας είναι άριστες.", πρόσθεσε και στη συνέχεια κάλεσε τους παρουσιαστές να πάνε μαζί σε μια επόμενη παράσταση. "Την επόμενη φορά θα πάμε μαζί στο θέατρο".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου