Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2021

Νέα «λίστα Πέτσα» με εκατ. ευρώ σε «ημέτερα» ΜΜΕ για να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν παρά τους θανάτους!






Σε νέα προπαγανδιστική-διαφημιστική καμπάνια εκατομμυρίων τα οποία πρόκειται να διοχετευτούν σε «ημέτερα» ΜΜΕ προετοιμάζει αυτές τις ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση.


Όπως αναφέρεται η προβολή της νέας καμπάνιας θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τηλεόραση κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη εβδομάδα.

Aυτά για να πειστεί ο κόσμος να πάει να εμβολιαστεί, παρά τα απανωτά κρούσματα θρομβώσεων αλλά και θανάτων από τα πειραματικά εμβόλια σε όλο τον κόσμο όπως και στην Ελλάδα, καθώς τα ποσοστά συμμετοχής είναι μικρά, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες κυβέρνησης και ΜΜΕ να πείσουν τον κόσμο.



Το υπουργείο Υγείας θέλει να πείσει όσο γίνεται περισσότερους πολίτες να «σπεύσουν» κιόλας στα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου να χτιστεί το συντομότερο δυνατό «τείχος» ανοσίας προκειμένου να προλάβει ένα νέο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο, όπως προβλέπουν, ως άλλοι… μετεωρολόγοι οι λοιμωξιολόγοι.

Για το λόγο αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των εμβολιαστικών κέντρων και προσπαθεί μέσω διαφημίσεων και προπαγάνδας μηνυμάτων στα μέσα ενημέρωσης να πείσει όσους διστάζουν μέχρι και σήμερα να κάνουν το εμβόλιο, αλλά και να παρακινήσει τους νέους των οποίων η πληθυσμιακή ομάδα μόλις άνοιξε.

Παράλληλα όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να φέρει εντός των επομένων ημερών τα προνόμια των εμβολιασμένων (όπως π.χ. την ελεύθερη είσοδο σε κλειστούς χώρος, την απαλοιφή προϋποθέσεων για self test ή rapid test για προσέλευση στην εργασία κ.λπ.).

Όλα αυτά την ώρα που ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα λάθος στοιχεία για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και σήμερα ο ΕΟΔΥ έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία για το πόσα νέα κρούσματα «γέννησε» ο κορωνοϊός στη χώρα μας, ωστόσο… ήταν καρμπόν με τα χθεσινά!

Για την ακρίβεια το μόνο που άλλαζε, ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων. Χθες ανακοινώθηκαν 1.339 ενώ σήμερα 1.399. Όλα τα υπόλοιπα… ολόιδια. 30 νεκροί χθες και σήμερα, 381 διασωληνωμένοι χθες και σήμερα, ολόιδια γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις, στον ΕΟΔΥ προφανώς κατάλαβαν το λάθος και «κατέβασαν» τη σχετική ενημέρωση, συνεπώς αυτή την ώρα βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων με τα σωστά νούμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου