Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2021

Εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν – Ψάχνουν τον συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!




Σχεδόν βέβαιο ότι είχε συνεργό!


Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δράστης της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου και μητέρας του παιδιού του, Καρολάιν.

Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να έχει στη διάθεσή της ενδείξεις ότι ο 33χρονος πιλότος είχε συνεργό στην υπόθεση, ο οποίος μάλιστα ήταν το πρόσωπο το οποίο κάλεσε ανώνυμα την σύμβουλο ψυχικής υγείας της 20χρονης και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.




Σύμφωνα με τη Real News, η Ελένη Μυλωνοπούλου δέχτηκε απειλητικές κλήσεις, στις οποίες ένας άνδρας απειλούσε να τη βγάλει από τη μέση: «Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει» της έλεγε ο άγνωστος άνδρας που την καλούσε όταν έγινε γνωστό ότι η σύμβουλος ψυχικής υγείας κλήθηκε από την Ασφάλεια να καταθέσει για τις συνεδρίες που έκανε με την Καρολάιν και το περιεχόμενό τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου βρισκόταν σε συνεννόηση με τις Αρχές για όσα έπρεπε να υποστηρίζει δημόσια σε συνεντεύξεις, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ΕΛ.ΑΣ. είχε ήδη βάλει στο στόχαστρο των ερευνών τον 33χρονο ως ύποπτο. Μόλις έγινε γνωστό ότι η κα. Μυλωνοπούλου είχε ήδη καταθέσει, κάποιος ο οποίος φέρεται να γνώριζε την ίδια αλλά και τον Αναγνωστόπουλο, την κάλεσε και προσπαθούσε να αποσπάσει πληροφορίες για όσα κατέθεσε. Όπως κατήγγειλε η ίδια, την κάλεσε στο τηλέφωνο και ο ίδιος ο πιλότος προκειμένου να μάθει τις κατέθεσε στους αστυνομικούς όμως εκείνη του απάντησε σύμφωνα με τις οδηγίες που είχε λάβει από τις αρχές.



Στη συνέχεια, ακολούθησαν τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο άνδρα ό οποίος την απείλησε ανοιχτά ότι θα την σκοτώσει αν δεν κάνει αυτό που πρέπει, χωρίς να ξεκαθαρίζει όμως τι.

Όπως κατέθεσε η κα. Μυλωνοπούλου, ο Αναγνωστόπουλος την επισκέφτηκε μετά τη δολοφονία προσποιούμενος ότι ήταν θλιμμένος για τη δολοφονία της συζύγου του, ωστόσο η ίδια κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η Καρολάιν από την πρώτη συνεδρία, ξέσπασε σε κλάματα μόλις ο σύζυγός της βγήκε από το γραφείο και εξομολογήθηκε ότι δεν άντεχε άλλο να ζει απομονωμένη, κάτω από τον πλήρη έλεγχο του πιλότου ο οποίος μάλιστα την άφηνε χωρίς χρήματα και για τις μετακινήσεις της είχε κανονίσει με συγκεκριμένο ταξιτζή να την μεταφέρει αποκλειστικά: «Η Καρολάιν μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου