Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021

Mad Clip: Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο! Τι λέει ο πραγματογνωμονας (video)
Επιτήδειοι ανέφεραν σε αγγελία ότι το αμάξι του Mad Clip πωλείται από την οικογένεια για ανταλλακτικά.

Βγήκαν τα πρώτα στοιχεία που δείχνει η πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο που στέρησε τη ζωή Mad Clip.

Ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας του 34χρονου ράπερ, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αποκάλυψε τι έδειξαν τα αποτελέσματα.

«Τσαλακώθηκε όλος ο ζωτικός χώρος της καμπίνας. Και με μικρότερη ταχύτητα να γινόταν η πρόσκρουση, με 65-70 χλμ, θα ήταν τα ίδια αποτελέσματα», είπε ενώ εξήγησε πως δεν μπόρεσε να εντοπίσουν αν ο τράπερ είχε κλείσει το αντιspeed σύστημα.

Το αυτοκίνητο του άτυχου Mad Clip ολοκλήρωσε με επιτυχία όλο το επικίνδυνο τόξο της στροφής, μπήκε στην ευθεία και άρχισε να εκτρέπεται δεξιόστροφα. Πρώτη σκέψη μας ήταν ότι κάποιο άλλο όχημα του μπήκε κάθετα ή κάποιο ζώο. Κάποιο εμπόδιο. Όμως αυτό δεν φαίνεται στο βίντεο. Μήπως ο οδηγός στην πρώτη δεξιόστροφη εκτροπή, έκανε υπερδιόρθωση προς τα αριστέρα, και από την ταχύτητα του ξέφυγε;», είπε χαρακτηριστικά.


Η οικογένεια του Mad Clip δεν μπορεί να πενθήσει ήσυχη τον χαμό του τραγουδιστή, καθώς το όνομα της χρησιμοποιήθηκε από επιτήδειους, που δημοσίευσαν μία αγγελία μέσα από την οποία αναφέρουν ότι οι οικείοι του αείμνηστου ράπερ, πουλάνε την κατεστραμμένη Porsche για ανταλλακτικά.

Tην είδηση αυτή έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Love it», γεγονός το οποίο διαψεύδεται από τον πραγματογνώμονα της οικογένειας

«Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά μετά από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip. Αυτό είναι αναληθές. Η αγγελία κατέβηκε μετά από λίγο», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου