Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2021

Σαν σήμερα το «ιστορικό» νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη (video)





Η στιγμή που ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ «σύστησε» στους Έλληνες τη νεαρή αεροσυνοδό


Ήταν 22 Οκτωβρίου του 1988 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου επέστρεφε στη χώρα μετά την περιπέτεια υγείας του που τον οδήγησε να υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Λονδίνο.

Η πόρτα του αεροπλάνου της Ολυμπιακής Αεροπορίας άνοιξε και ο Ανδρέας Παπανδρέου εμφανίστηκε μπροστά στο πλήθος κόσμου που τον περίμενε να επιστρέψει με επευφημίες. Πίσω του βρισκόταν η νεαρή αεροσυνοδός Δήμητρα Λιάνη, η οποία βγήκε μπροστά μόλις ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ της έκανε το «ιστορικό» νεύμα, θέλοντας να την συστήσει ως νέα του σύντροφο.

Ήταν η επισημοποίηση της σχέσης τους που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων για τον έρωτα του με μια νεαρή εργαζόμενη της Ολυμπιακής, η οποία ήταν μία από τις κοπέλες που σέρβιραν στον Ανδρέα Παπανδρέου το αγαπημένο του ουίσκι.

Η ερωτική σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1986, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού στο Πεκίνο. Έκτοτε η σχέση τους έγινε γνωστή και επισημοποιήθηκε με γάμο στις 13 Ιουλίου του 1989.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου