Δευτέρα, Νοεμβρίου 29, 2021

Θεσσαλονίκη: Νεα γυναικοκτονία - «Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου», είπε ο 49χρονος και παραδόθηκε-BINTEO




Ακόμα μία υπόθεση γυναικοκτονίας, η 14η για το 2021, έρχεται να προστεθεί στον αποτρόπαιο κατάλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το thestival.gr, το βράδυ της Κυριακής (28/11) ένας 49χρονος ομογενής από την Αρμενία, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο κρατητήριο του Τμήματος, ενώ άμεσα περιπολικό μετέβη στην οικία και διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Η 48χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός της, στην οδό Πόντου, στην Πολίχνη. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο καθομολογίαν γυναικοκτόνος φέρεται να υποστήριξε ότι τη δολοφόνησε γιατί τον απατούσε




Στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές σε θώρακα και πόδια βρήκε το πτώμα η αστυνομία - Σήμερα απολογείται ο δράστης

Ακόμα μια δολοφονία με θύμα γυναίκα συγκλονίζει. Ένας 49χρονος από την Αρμενία σκότωσε το βράδυ της Κυριακής τη γυναίκα του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.


Μετά την δολοφονία της γυναίκας του πήγε μόνος του, στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τους είπε, «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου».



Ο 49χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους.



Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια.

Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή για τα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου