Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2021

«Μέγιστος εθνικός κίνδυνος»: Τον… στόλισε τον Γιωργάκη η Δήμητρα Λιάνη
«Τα παιδιά σου μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους»

Την ημέρα της ονομαστικής εορτής του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη «στόλισε» δεόντως τον γιο του και υποψήφιο για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Παπανδρέου.

Με μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, τον χαρακτήρισε «μέγιστο εθνικό κίνδυνο», ενώ από τα πυρά της δεν ξέφυγαν ούτε Σημίτης και Βενιζέλος.

«Στη Κύπρο προώθησε το σχέδιο ΑΝΑΝ ενάντια στα συμφέροντα του ελληνισμού. Όλα γίνονται μεθοδευμένα. Για να τυφλώσουν το λαό παραχάραξαν τα βιβλία της ιστορίας. Ε λοιπόν, αυτή που ανάλαβε το βρώμικο έργο, η Ρεπούση είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και έχει την επίσημη πολιτική κάλυψη του Γιώργου και όλου αυτού του μορφώματος που απέμεινε. Θα έρθω όμως στο τώρα. Με γνώμονα το συμφέρον του λαού και του έθνους. Με δεδομένο ότι το Ανδρεοπαπανδρεϊκό κίνημα δεν υπάρχει πιά στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ. Κάνω έκκληση στη μνήμη του Ανδρέα, να απομονωθούν από το λαό όλοι όσοι εναντιώθηκαν στην πολιτική του παρακαταθήκη! Να εμπιστεύεστε μόνο τους αγωνιστές που μάτωσαν για αυτές τις ιδέες και όχι αυτούς που τις πρόδωσαν και ενσωματώθηκαν στο σύστημα και υπηρετούν το διεθνές και ντόπιο κατεστημένο. Τόσο ο Γιώργος, όσο και τα παιδιά του Σημίτη και του Βενιζέλου δεν εκφράζουν τους γνήσιους Ανδρεϊκούς!», έγγραψε μεταξύ άλλων.Αναφέρθηκε και στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου τονίζοντας ότι «τα παιδιά σου μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους, αποσιωπώντας και αποσύροντας τα κείμενα, τις θέσεις, τις ομιλίες, ακόμη και τις φωτογραφίες σου δεν αφήνουν να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο!».

.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου