Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Προσοχή: Όταν πάρετε τα δύο χιλιάρικα από την Αττική οδό, προσέξτε τι θα υπογράψετεΜην παραιτηθείτε από καμιά περαιτέρω διεκδίκηση


Οι οδηγοί που μαρτύρησαν κυριολεκτικά στην Αττική οδό, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα δύο χιλιάρικα της αποζημίωσης που θα λάβουν. Όποτε και αν θα λάβουν, θα πρέπει να αρνηθούν να... υπογράψουν οποιοδήποτε έγγραφο με το οποίο θα υποχρεούνται σε παραίτηση από περαιτέρω διεκδικήσεις έναντι της εταιρείας, του Δημοσίου ή οποιουδήποτε άλλου εμπλεκόμενου φορέα.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, άπαξ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναγνώρισε το συγκεκριμένο ύψος της αποζημίωσης για τους ταλαιπωρημένους οδηγούς, αυτό αυτόματα το δικαιούται κάθε Έλληνας πολίτης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αντίστοιχα στους υπόλοιπους οδικούς άξονες, εκτός της Αττικής οδού.


Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή σας αποκαλύψαμε τι ακριβώς όφειλε να κάνει η ιδιοκτησία της Αττικής οδού και δεν το έπραξε, το ποσό αποζημίωσης που μπορεί να διεκδικήσουν οι οδηγοί είναι πολύ μεγαλύτερο και ποικίλει κατά περίπτωση. Μία οικογένεια με μικρά παιδιά που εγκλωβίστηκε για παράδειγμα μπορεί να διεκδικήσει πολύ μεγαλύτερα ποσά, το ίδιο μπορούν να κάνουν και όσοι εγκλωβισμένοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Προσοχή λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου