Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Survivor spoiler 26/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης




Οι Μαχητές ή οι Διάσημοι θα χάσουν έναν παίκτη;


Ένα επεισόδιο με πολλές εντάσεις και ανατροπές αναμένεται να είναι και το αποψινό στο Survivor, αφού ακόμα ένας παίκτης θα μαζέψει τα πράγματά του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.


Σήμερα ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στο συμβούλιο του νησιού τον παίκτη που πρόκειται να αποχωρήσει. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι μοιρασμένοι στις δύο ομάδες. Δύο από τους Διάσημους και δύο από τους Μαχητές.


Υποψήφιοι είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη από την Κόκκινη Ομάδα και η Σοφιάνννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την Μπλε Ομάδα.



Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, στο αποψινό επεισόδιο οι Διάσημοι αναμένεται να έχουν μία ακόμη απώλεια.

Οι αρχικές διαρροές ήθελαν την Αθηνά να παίρνει τον δρόμο του γυρισμού για την Ελλάδα, αφού οι γκρίνιες και οι καβγάδες της με συμπαίκτες της έχουν κουράσει τους τηλεθεατές. Όμως, υπάρχουν και πληροφορίες, που είναι πιο "φρέσκες", οι οποίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor σήμερα.

Η απουσία του από τα αγωνίσματα λόγω τραυματισμού φαίνεται πως του κοστίζει σε δημοφιλία, όντας εξίσου φαβορί για να φύγει. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει, το σίγουρο είναι όμως ότι ο παίκτης που θα φύγει θα είναι... Διάσημος. Και όπως όλα δείχνουν, η ανατροπή έγινε και αυτός που θα αποχωρήσει είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου