Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2022

Ο Φιντιρίκος παραδέχτηκε ότι είχε το ροζ βίντεο της Τούνη – Τι απαντάει ο Λύτρας στον Κατμετζόγλου




Ο δικηγόρος της Τούνη διαψεύδει τον ισχυρισμό του Ηλία Γκιώνη ότι η ξανθιά Θεσσαλονικιά χρηματίστηκε από τον Φιντιρίκο


Σάλος έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων μιας παρέας γόνων επιχειρηματιών.

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ο οποίος αποκάλυψε και την υπόθεση revenge porn με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κατήγγειλε τον γνωστό επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο ότι είναι διοργανωτής στα πάρτι των rich kids και ότι ο ίδιος προσέγγιζε νεαρά και όμορφα κορίτσια προκειμένου να τα δελεάσει να βρεθούν στους χώρους όπου γίνονταν τα prive πάρτι στο πεντάστερο ξενοδοχείο.

Μετά τις χιλιάδες αναρτήσεις στο Twitter για εμπλοκή του Φιντιρίκου στην υπόθεση, η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε ως υπεύθυνο για την διακίνηση του ροζ βίντεο τον επιχειρηματία Μάκη Κατμερτζόγλου, τονίζοντας ότι ο Φιντιρίκος ο οποίος είναι φίλος της δεν έχει καμία σχέση με την διαρροή του υλικού και με την υπόθεση.

Ορμώμενος από τα όσα είπε η influencer, ο Ηλίας Γκιώνης με νέες αναρτήσεις, κατηγόρησε την ξανθιά Θεσσαλονικιά ότι χρηματίστηκε λύνοντας εξωδικαστικά το θέμα με το ροζ βίντεο και στη συνέχεια κατηγόρησε τον Κατμερτζόγλου για να καλύψει τον πραγματικό ένοχο: «influencer βρήκε και φόρτωσε τη διαρροή στον απόλυτο ένοχο, καθώς ο πραγματικός ένοχος την πλήρωσε αδρά και της έκλεισε το στόμα εξωδικαστικά, όμορφα και ωραία» έγραψε μεταξύ άλλων ο ακτιβιστής.
«Κοιτάει την κάμερα και γελάει»

Σήμερα ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα διέψευσε τους ισχυρισμούς του Γκιώνη και υποστήριξε ότι όσα ισχυρίζεται ο Μάκης Κατμερτζόγλου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Ιωάννας Τούνη, δεν στέκουν.

«Ο συγκεκριμένος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο -αυτόν δηλαδή, που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη- καταρχήν κοιτάει την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει, λοιπόν; Ότι γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο που φαίνεται δηλαδή. Αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό, θα το καταλάβαινε. Δεύτερον να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κ. Τούνη, για να μην ξεχνιόμαστε» δήλωσε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε: «Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού, κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο».
«Έχει παραδεχτεί στην Ιωάννα Τούνη ότι είχε πρόσβαση στο βίντεο»

Στη συνέχεια, μιλώντας για την εμπλοκή του Φιντιρίκου στην υπόθεση με το ροζ βίντεο ανέφερε ότι είχε παραδεχτεί πώς είχε στην κατοχή του το υλικό, αλλά στη συνέχεια το διέγραψε: «Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχτεί στην Ιωάννα Τούνη ότι είχε πρόσβαση στο βίντεο, όμως το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται λοιπόν, ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχτηκε ότι έχει το βίντεο. Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται. Σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αφού γυρνάει στην κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε» σημείωσε ο δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου