Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

Εικόνα – “γροθιά” για την απόλυτη χρεοκοπία του “επιτελικού κράτους” και τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού: Στου Ζωγράφου πολίτες σέρνουν φέρετρο πάνω στον κλεισμένο από χιόνι δρόμο (vid)


Αδιανόητο βίντεο από του Ζωγράφου - Σέρνουν στα χιόνια φέρετρο με νεκρό ενώ χρησιμοποιούν και κουβέρτα ως έλκηθρο

Η εικόνα της απόλυτης διάλυσης του κράτους. Μια εικόνα που μας εξευτελίζει ως Πολιτεία και ταυτόχρονα αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα όταν σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν από 5 ημέρες το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ ήταν γεμάτα με τις πομπωδεις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού που υποδεχόταν τα Rafale και τις στομφώδεις δηλώσεις του περί περισσότερης ασφάλειας που θα αισθάνονται τώρα οι Έλληνες!

Η σελίδα «Μένουμε Ζωγράφου / We live in Zographou», όπου έχει δημιουργηθεί από τους κάτοικους του Δήμου Ζωγράφου με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση της πόλης τους, ανέβασε ένα βίντεο, που μόνο θλίψη μπορείς να νιώσεις. Θλίψη και ένα μεγάλο συγνώμη, ειλικρινές, συγνώμη, για αυτό το οποίο συμβαίνει εδώ και ημέρες στην χώρα μας. Πραγματικά, σήμερα, ντρέπομαι που είμαι πολίτης αυτής της χώρας με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία.


Αδιανόητες εικόνες έρχονται από την περιοχή του Ζωγράφου όπου βυθίστηκε στα χιόνια λόγω της κακοκαιρίας. Όπως καταγγέλλουν χρήστες στα social media, μεταφέρονται οι νεκροί σε φέρετρα με τη βοήθεια κουβέρτας.


«Μεταφέρουν οι συγγενείς τους νεκρούς δυο στενά με κουβέρτα (ως έλκηθρο) λόγω ολισθηρότητας (παγοδρόμιο) Και ο δήμος δε σηκώνει το τηλέφωνο σε καμία υπηρεσία. Δεν ανοίγουν δρόμους, δεν ρίχνουν αλάτι, και είναι άφαντοι στην περιοχή νεκροταφείο Ζωγράφου. Αθήνα - Ζωγράφου 2022. Μεταδώστε την κατάντια μας» αναφέρει χρήστης στο Facebook που παραθέτει και σχετικό βίντεο και φωτογραφίες.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η μάχη που έδωσαν από το γραφείο τελετών προκειμένου να μετακινήσουν το φέρετρο, το οποίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου