Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2022

«Στην πυρά» ρίχνουν τον Πατούλη για το χάος στην Αττική με γραμμή Μαξίμου για να προστατευτεί ο… «Μωυσής» (vid)





Το «βαρύ πυροβολικό» προπαγάνδας της ΝΔ στο twitter είναι γνωστό ότι συνήθως εκτελεί «συμβόλαια» κατά των πολιτικών αντιπάλων του κυβερνώντος κόμματος. Μόνο που αυτή τη φορά, προχωρούν σε πολιτική «δολοφονία» ενός δικού τους «παιδιού», του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Όχι ότι δεν είναι τεράστιες και κομβικές οι ευθύνες του τελευταίου, ο οποίος όλες τις κρίσιμες ώρες που παρέλυαν τα πάντα στο Λεκανοπέδιο, ασχολιόταν μόνο με το να δίνει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ, αλλά από την ανάρτηση αυτή είναι πλέον εμφανές και στον τελευταίο που είχε αμφιβολίες, ότι η γραμμή που δίνεται από τα «υπόγεια» του Μαξίμου είναι: «”Κάψτε” τους όλους, προστατεύστε τον “Μωυσή”».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες άρχισαν να καταγράφονται τα πρώτα «γαλάζια» πυρά προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος, άρχισε κατευθείαν μπαράζ εμφανίσεων στα ΜΜΕ με στόχο να αποποιηθεί των δικών του ευθυνών.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον Alpha, άφησε σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Πατούλη, όταν απάντησε στην αναφορά του παρουσιαστή για τη Λεωφόρο Μαραθώνος και τη Λεωφόρο Κατεχάκη πως «δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους» ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «δείχνει» τον περιφερειάρχη, ανέφερε: «Κάθε δρόμος έχει τον δικό του υπεύθυνο. Οφείλουν οι υπεύθυνοι να εξηγήσουν τι δε δούλεψε σωστά και δεν ανταποκρίθηκαν με την επάρκεια που έπρεπε απέναντι σε αυτά τα πράγματα»

Για του λόγου το αληθές, ορίστε το βίντεο που ετοίμασε η «Ομάδα Αλήθειας» στο twitter, που στέλνει κατευθείαν τον Γιώργο Πατούλη και την «ετοιμότητα» της Περιφέρειας Αττικής… «στην πυρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου