Κυριακή, Μαΐου 22, 2022

ΑΙΧΜΕΣ: Τον αποδοκίμαζε ο Ι.Κ. Πρετεντέρης, τον βράβευσε ο Πρωθυπουργός





Ο Παναθηναϊκός δικαίως κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας χθες βράδυ που διακόπηκε δύο φορές, εξαιτίας της εκδρομής των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Εϊναι ντροπή για μία ευρωπαϊκή χώρα αυτή η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά γήπεδα. Οι πρόσφατες κυβερνητικές παρεμβάσεις στο πόδοσφαιρο “ήταν μια τρύπα στο νερό”, όπως όλοι είδαμε.

Επιστρέφουμε στο αθλητικό θέαμα:


Ο Χθεσινός Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και η κατάκτηση του τροπαίου από τον Παναθηναϊκό , με την Πράσινη ομάδα σε διαρκή άνοδο και με την 3ετή συμφωνία του Ολυμπιακού, στέλνουν θετικά μηνύματα.

Στην Cosmote TV θα έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι και να περιμένουν άνοδο των συνδρομητών την επόμενη χρονιά.

“Υπάρχει κάποιος κύριος που δηλώνει “ερευνητής από τις ΗΠΑ”. Υποθέτω ότι θα είναι.Αλλά αν είναι, τότε μιλάμε για τον πρώτο “ερευνητή από τις ΗΠΑ” που κάνει καριέρα σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια”.

Την κρίση αυτή είχε κάνει για τον καθηγητή Γιώργου Παυλάκη ο Ι.Κ. Πρετεντέρης, αρθρογράφος του “Βήματος” και εκ των επιφανών της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Ο καθηγητής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σε έκτακτη εκπομπή με τον Δ. Καμπουράκη, είχε τολμήσει να κάνει ορισμένες αρνητικές κρίσεις για την διαχείριση της πανδημίας, ενω η Ελλάδα πανηγύριζε ακόμη για τη δήθεν ορθή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην επίσκεψή του βράβευσε για το έργο του τον Γιώργο Παυλάκη, αλλά δεν είδαμε κάποια αντίδραση από τον άριστο δημοσιογράφο. Πχ να ζητήσει συγγνώμη

‘Ή, να αποδοκιμάσει τον Κ. Μητσοτάκη για την επιλογή του να βραβεύσει , όπως έγραφε “τον πρώτο <<ερευνητή από τις ΗΠΑ>> που κάνει καριέρα σχεδόν αποκλειστικά στα ελληνικά μίντια” .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου