Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2022

Πώς ο «αθληταράς» Άδωνις Γεωργιάδης μειώνει τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά κατά 20%




Ποια ιατρική και ποια επιστήμη τώρα; Μόνο Άδωνις


Ξέρατε ότι η εικόνα του Άδωνι Γεωργιάδη να παίζει τένις, μπορεί να μειώσει τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά κατά 20%; Κι όμως, έτσι είναι, σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, καθώς το λέει και ο… Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας!










Με αφορμή ανάρτησή του για τη συμμετοχή του σε τουρνουά τένις στη Φιλοθέη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε το εξής στον ΑΝΤ1:

«Από την εποχή που ήμουνα στο Υπουργείο Υγείας ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μου είχε κάνει ειδικές παρουσιάσεις για το πώς πιστεύουν ότι αν τα δημόσια πρόσωπα διαφημίζουν στα social media ότι αθλούνται έστω και λίγο, αυτό μπορεί να μειώσει τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά κατά 20% … Είναι σημαντικό να αθλούμαστε έστω και λίγο, είναι ζήτημα δημόσιας υγείας και είναι σοβαρό πράγμα».




Ποια ιατρική και ποια επιστήμη τώρα; Μόνο η εικόνα του Άδωνι και άλλων δημοσίων προσώπων να αθλούνται είναι ευεργετική για την υγεία μας, άρα δεν χρειαζόμαστε Εθνικό Σύστημα Υγείας, άρα μπορεί η Κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της ολοκληρωτικής διάλυσής του…


Για τη μείωση των εγκεφαλικών μας κυττάρων με όλα αυτά, όχι, δεν αναφέρθηκε κάτι…

Όσο για τις επιδόσεις του Υπουργού; «Βζιιιν» και αυτές, σαν την ανάπτυξη. Άλλωστε οι παρουσιαστές του Mega δεν δίστασαν να τον χαρακτηρίσουν «αθληταρά», με την Χριστίνα Κοραή να πλέκει και να κεντάει σταυροβελονιά το εγκώμιο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου