Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2022

“Πικάντικες” αποκαλύψεις από την Hailey Bieber για την σeξουαλική της ζωή

 

 


Μετά την αναφορά της στις φήμες για τη σχέση του συζύγου της με την πρώην σύντροφό του και τον ρόλο που εκείνη έπαιξε στο τέλος της, η Hailey Bieber προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Μιλώντας στο podcast “Call her Daddy” με την Alex Cooper το διάσημο.. μοντέλο μίλησε χωρίς αναστολές για τη σεξουαλική ζωή της με τον Justin Bieber, τις αγαπημένες τους στάσεις, το ενδεχόμενο ενός τρίο, τις σκέψεις τους και άλλα.

Η πρώτη ερώτηση που της έγινε ήταν αν προτιμά να συνευρίσκεται ερωτικά το πρωί ή το βράδυ και χωρίς να διστάσει απάντησε πως τις περισσότερες φορές γίνεται νύχτα, αν και της αρέσει και το πρωί. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η ιδέα της συνεύρεσης με περισσότερα άτομα ταυτόχρονα δεν τη δελεάζει και δεν λειτουργεί για εκείνη και τον σύζυγό της. «Από τη στιγμή που θα το κάνεις, δεν υπάρχει γυρισμός. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στο να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο, να νιώσουμε άνετα και να περάσουμε καλά. Απλώς νομίζω πως δεν θα ήμασταν άνετα με αυτό», ξεκαθάρισε.

Όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη της στάση στο κρεβάτι εξέφρασε την αδυναμία της στο doddy style, αν και είπε πως κάθε φορά συμβαίνει και κάτι διαφορετικό. Και τέλος, αναφέρθηκε σε όσα κάνουν εκείνη και τον Justin Bieber να νιώθουν ερωτικά. «Η συναισθηματική σύνδεση είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Για εμένα πάλι, είναι το φιλί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου