Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2022

Βιβλική μορφή ο Ανδρέας Λοβέρδος





Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ως άλλος Σαούλ, τώρα υπερασπίζεται τον Χρήστο Καλογρίτσα


Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσήλθε στο ειδικό δικαστήριο όχι ως κατηγορούμενος, αλλά ως συνήγορος του κατηγορουμένου επιχειρηματία της αριστεράς και της προόδου, Χρήστου Καλογρίτσα.

Ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με το Νίκο Παππά, προσπάθησαν να στήσουν κανάλι και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΣυΡιζΑ.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι η κατηγορία. Το προφανές είναι πως θα έπρεπε να καταδικαστούν για ανικανότητα, διότι όταν ο Μητσοτάκης διαθέτει πλήθος καναλιών τα οποία τα διατηρεί με δεκάδες εκατομμύρια δημοσίου χρήματος που τους μοιράζει αφειδώς, ενώ οι μισοί κεντρικοί παρουσιαστές είναι συγγενείς στελεχών του κόμματος του, χωρίς να αντιδρά κανείς, τότε όντως ο Παππάς και ο Καλογρίτσας θα έπρεπε να πάνε φυλακή. Από τον ΣυΡιζΑ όμως.

Μία σωστή «λίστα Παππά να έστηνε κατά τα πρότυπα της λίστας Πέτσα», πιθανότατα να ήταν ακόμα υπουργός. Και θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει ο Χούρι και ο Καλογρίτσας τα 3 εκατομμύρια στην τσέπη, αφού θα πλήρωνε το κορόιδο ο ελληνικός λαός με χαμόγελο, όπως γίνεται σήμερα.

Για να επανέλθω όμως στο θέμα του Ανδρέα Λοβέρδου, θα παραθέσω το απόσπασμα της δήλωσης που διάβασε ο πελάτης του, το οποίο οπωσδήποτε είναι γραμμένο από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η στην τελική έχει την έγκριση του:

«Οι ίδιοι άνθρωποι στους οποίους αναφέρθηκα αγωνίστηκαν να μετατραπώ σε κατηγορούμενο. Επίσης σκοπίμως δεν κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η προσπάθεια να μειωθεί η δικονομική αξία της κατάθεσής μου είναι καταφανής».

Μάλλον ο Χρήστος Καλογρίτσας λησμόνησε ότι αυτός που τον έκανε κατηγορούμενο ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος με την ψήφο του. Και σήμερα, ως βιβλικός Σαούλ, προσπαθεί να τον υπερασπιστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου