Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2023

Οι διαψεύσεις από τις πρεσβείες πέφτουν βροχή... Ανεξαρτήτως αν είναι αλήθεια ή όχι η τελευταία επιτυχία (;) της ΕΥΠ (σσ Ζώα πιστεύουν ότι είναι οι πολίτες αυτής της χώρας. Δεν έχουν κατανοήσει ότι τους πήραν χαμπάρι και δεν πιστεύουν τις ακραίες ανοησίες τους;)








Η πολύκροτη υπόθεση της αποκάλυψης δυο «τρομοκρατών» που στόχευαν να πραγματοποιήσουν επίθεση σε Εβραϊκό εστιατόριο, σύμφωνα με την ΕΥΠ, και κατ’ εντολή Ιρανού πολίτη, διαψεύδεται από την Πρεσβεία της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.


Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση «Η Πρεσβεία της Ι. Δ.του Ιράν, διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του Ιράν. Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάρια τους σκοπεύουν την εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτερική τους κρίση.»

Το αν ισχύει ή όχι η ανακοίνωση του Ιράν θα φανεί, αν και τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει δώσει  


Όμως να θυμίσουμε ότι αντίστοιχες διαψεύσεις σε διαρροές από την ΕΥΠ, είχε αποκαλυφθεί ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και της Αρμενίας ζήτησαν από την ΕΥΠ να παρακολουθήσει το κινητό του τότε Ευρωβουλευτή, Νίκου Ανδρουλάκη.

Τότε με αναρτήσεις τους οι Πρεσβείες Αρμενίας και Ουκρανίας, είχαν διαψεύσει τις διαρροές για εμπλοκή τους στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη. Όπως αποδείχτηκε τελικά καμιά σχέση δεν είχαν οι δυο χώρες με την παρακολούθηση, καθώς αρκετές μέρες αργότερα αποδείχτηκε ότι την παρακολούθηση έκανε η ίδια η ΕΥΠ.


Πέρα από το αν είναι αλήθεια ή ψέματα η τελευταία «επιτυχία» της ΕΥΠ, προκαλεί απορία ότι τις τελευταίες μέρες είχαμε την αποκάλυψη για την Ρωσίδα φωτογράφο-πλέκτρια «κατάσκοπο» και τώρα για τους Πακιστανούς εργάτες γης «τρομοκράτες».

Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου