Τρίτη, Ιουνίου 06, 2023

Πώς θα ήταν σήμερα η Νταϊανα και ο Κερτ Κομπέιν: Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» διάσημους που έφυγαν νωρίς Πώς η τεχνητή νοημοσύνη «επαναφέρει στη ζωή» μεγάλες διασημότητες. Δείτε πώς θα έμοιαζαν ως ηλικιωμένοι.




Micah Daigle

 



Συγκίνηση προκαλούν οι εικόνες που δημιουργήθηκαν από τον καλλιτέχνη τεχνητής νοημοσύνης Micah Daigle, οι οποίες παρουσιάζουν το πώς θα έμοιαζαν οι θρύλοι της μουσικής, του σινεμά και άλλες μεγάλες προσωπικότητες που έφυγαν νωρίς από τη ζωή.


Όπως αναφέρει το Euronews, ο ειδικός στην «ΑI ART» εκπαιδεύει νέους δημιουργούς στη χρήση των εργαλείων της τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας κυρίως το πρόγραμμα Midjourney.

Οι εικόνες είναι μάλιστα άκρως αληθοφανείς και υπογραμμίζουν για ακόμα μία φορά τις δυνατότητες και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα της τεχνολογίας.








Στη εν λόγω συλλογή με τίτλο «Ακόμα ανάμεσά μας», αγαπημένες προσωπικότητες που έκαναν φτωχώτερο τον κόσμο με την απουσία τους ζωντανεύουν ξανά στο σήμερα.

Το έργο παρουσιάζει πώς θα ήταν σήμερα η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Φρέντι Μέρκιουρι, ο Τζιμ Μόρισον, ο Τζον Λένον, ο Φρέντι Μέρκιουρι, η Μέριλιν Μονρόε, ο Κέρτ Κομπέιν, ο Τζίμι Χέντριξ και πολλοί άλλοι.
Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες

Error loading embed...

Error loading embed...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου