Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2023

Η Ακροδεξιά επελαύνει αλλού!...

 



Κατάμαυρος ο ορίζοντας της Ευρώπης με ορατό πλέον τον κίνδυνο πλήρους υπερίσχυσης της Ακροδεξιάς, επισημαίνει χθεσινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας των «Νέων». 

«Το ακόμα πιο τρομακτικό είναι ότι σήμερα μετά... τη μεταναστευτική κρίση, την πανδημία και τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο λαϊκισμός της ακροδεξιάς πολιτικής ατζέντας έχει απήχηση και αυτό φαίνεται σε όλες τις κάλπες που έχουν στηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Αν στα παραπάνω συνυπολογιστεί ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Τραμπ να κερδίζει αγόγγυστα το χρίσμα, αποδεικνύεται ότι κανένα πάθημα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της ανθρώπινης ιστορίας δεν έχει γίνει μάθημα». 

Αυτά γράφουν τα «Νέα» του εφοπλιστή Β. Μαρινάκη, την ίδια στιγμή που όλα τα ΜΜΕ που διαθέτουν ο ίδιος και οι κολλητοί του επευφημούν και αναδεικνύουν με πρωτοσέλιδα τον «ηγεμόνα» Μητσοτάκη, τα πρώην ορφανά του ΛΑΟΣ και κάθε λογής Ψαριανούς και Φαήλους, αρκεί να σφυρηλατείται το μέτωπο κατά της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς. Είπαμε όμως, εδώ χρειάζεται «σταθερότητα», τρόμος και βούρδουλας!...

Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου