Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2023

Το λάθος στο TikTok που ανάγκασε τον Μητσοτάκη να κατεβάσει το βίντεο Γιατί κατέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βίντεο στο TikTok, που ο ίδιος ανακοίνωσε ότι έχει κορονοϊό.





ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 


Ένα λάθος ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει το βίντεο σε TikTok όπως και στο Instagram. Στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά το τεστ, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες περιοδείες του στη Βόρεια Ελλάδα και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος.


Τι συνέβη λοιπόν με το βίντεο Μητσοτάκη; Επρόκειτο περί ορθογραφικού λάθους, που μάλιστα γρήγορα εντόπισαν χρήστες στο Twitter. Στο κείμενο που συνόδευε τα λόγια του κ. Μητσοτάκη στο βίντεο, εμφανιζόταν «στην οικεία μου» και όχι, το σωστό «στην οικία μου».










Έτσι, το βίντεο κατέβηκε και ανέβηκε ξανά, διορθωμένο.

Δείτε το αρχικό βίντεο:

Δείτε το τελικό, που το αντικατέστησε:

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», πρόσθεσε o Κυριάκος Μητσοτάκης.

μητσοτακησ κορονοιοσ, μητσοτακησ covid

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό. Είχε ανακοινώσει ότι θα απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και θα πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου