Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2023

Όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν μείωση του ΦΠΑ δυο μονάδες! - Το έκανε, άραγε, για τους... πλούσιους; Υπήρξε ως δέσμευση και στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ! - Δυο αποκαλυπτικά Tweet του Παναγιώτη Δουδωνή!

 

EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

 
 


Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να υποστηρίζει σήμερα πως οι έμμεσοι φόροι επιβαρύνουν τους... πλούσιους, άλλα όμως υποστήριζε έως τώρα!

Όχι απλώς είχε στο πρόγραμμά της το 2019 τη μείωση του ΦΠΑ κατά δυο μονάδες, αλλά και το εξήγγειλε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Το αποκαλύπτει στο Twitter ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής, σχολιάζοντας σκωπτικά: «Παρουσίαση προγράμματος Νέας Δημοκρατίας 2019. Συνέπεια λόγων και έργων για τον ΦΠΑ. Άριστοι, όχι αστεία…».


Παρουσίαση προγράμματος Νέας Δημοκρατίας 2019. Συνέπεια λόγων και έργων για τον ΦΠΑ. Άριστοι, όχι αστεία… pic.twitter.com/H0hrYMrgwM— Panagiotis Doudonis (@pandoudonis) June 5, 2023Από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Π. Δουδωνής υπενθυμίζει για το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ: «Η απάτη της Νέας Δημοκρατίας στο αποκορύφωμά της: το 2019 στο προεκλογικό τους πρόγραμμα έταζαν μείωση ΦΠΑ κατά δυο μονάδες στους δυο βασικούς συντελεστές. Σήμερα, μετά από πληθωριστική κρίση που εκτοξεύει την ακρίβεια και πλήττει τα νοικοκυριά καταγγέλλουν την πρότασή μας για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά είδη. Κι όλα αυτά για να δίνουν τα κάθε λογής pass για εκλογικούς λόγους. Καθαρή απάτη. Το σχετικό παρατίθεται από κάτω για τους δύσπιστους».

Η απάτη της Νέας Δημοκρατίας στο αποκορύφωμά της: το 2019 στο προεκλογικό τους πρόγραμμα έταζαν μείωση ΦΠΑ κατά δυο μονάδες στους δυο βασικούς συντελεστές. Σήμερα, μετά από πληθωριστική κρίση που εκτοξεύει την ακρίβεια και πλήττει τα νοικοκυριά καταγγέλλουν την πρότασή μας για… pic.twitter.com/pXVYp9t2ce— Panagiotis Doudonis (@pandoudonis) June 4, 2023Αυτά!!!

Β.Σκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου