Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2023

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 15χρονο για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο συνομηλίκων του Ζήτημα χρόνο να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή στην Κηφισιά.




ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 


Γράφει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης
 


Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισίας για τον άγριο ξυλοδαρμό των δύο 15χρόνων που σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (24/9) στη συμβολή των οδών Αχαρνών και 1ης Μαΐου.


Η σύλληψη έγινε έπειτα από υπόδειξη του συγκεκριμένου ατόμου από τα δύο θύματα. Πρόκειται για έναν συνομήλικό τους (σ.σ. γεννημένος το 2008 και αυτός) σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Κηφισιάς εκτιμούν ότι μετά τη συγκεκριμένη σύλληψη είναι ζήτημα χρόνου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή, με αποτέλεσμα οι δύο 15χρονοι να μεταφερθούν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο «Παίδων».
 









Σε ό,τι αφορά τα έξι άτομα που είχαν προσαχθεί μετά το περιστατικό από άνδρες της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης, αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου