Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Άλλα 22 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον 35χρονο υποψήφιο πρόεδρο


Στέφανος Κασσελάκης: Άλλα 22 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον 35χρονο υποψήφιο πρόεδρο

Μία και… καμία για τις δεύτερες εκλογές που θα αναδείξουν το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιμέτωποι είναι ο Στέφανος Κασσελάκης – νικητής του πρώτου γύρου – και η Έφη Αχτσιόγλου, στην αναμέτρηση της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου.

Παραμονή των δεύτερων εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα, στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σπεύδουν να δηλώσουν δημόσια την υποστήριξή τους στα δύο στρατόπεδα. 

Πέραν όσων βουλευτών (νυν ή πρώην) του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ήδη ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, τη στήριξή τους στον 35χρονο υποψήφιο πρόεδρο έχουν εκφράσει, επίσης, ασχέτως με την επιλογή τους την πρώτη Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου και οι:

Πέραν όσων βουλευτών (νυν ή πρώην) του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχουν ήδη εκφράσει δημόσια την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, στήριξε στον υποψήφιο πρόεδρο έχουν εκφράσει επίσης (άσχετως με την επιλογή τους την πρώτη Κυριακή) και οι παρακάτω 22: 

Θάνος Μωραΐτης
Τάκης Χαρίτου

Μπέττυ Σκούφα

Σουλτάνα Ελευθεριάδου

Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Λευτέρης Αβραμάκης

Σωκράτης Βαρδάκης

Ραλλία Χρηστίδου

Γιώργος Ντζιμάνης

Γιάννης Θεοφύλακτος

Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης

Χρήστος Μπγιάλας

Νίκος Παπαδόπουλος

Βασίλης Κόκκαλης

Οικονόμου Θανάσης

Πέτρος Κωνσταντινέας

Ελένη Αυλωνίτου

Γρηγόρης Στογιαννίδης

Χρήστος Σιμορέλης

Χαρά Καφαντάρη

Άννα Βαγενά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου