Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28, 2023

Στα χαρακώματα Σταθάκης - Πολάκης για σχόλιο περί «Μπέπε Γκρίλο»: Δεν πήρες χαμπάρι τι διάλεξε ο κόσμος Η πολεμική ανάρτηση του Γιώργου Σταθάκη και η αντεπίθεση από τον Παύλο Πολάκη.





ΙΝΤΙΜΕ

 

 


«Άρχισαν τα όργανα» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος, με τον μεν Γιώργο Σταθάκη να δείχνει άγριες διαθέσεις για όσα έπονται και τον δε Παύλο Πολάκη να του απαντά σε υψηλούς τόνους.


Συγκεκριμένα, η σύγκρουση ξέσπασε με αφορμή χθεσινή ανάρτηση του κ. Σταθάκη στο Facebook, με την οποία το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «Μπέπε Γκρίλο» τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάκης.
 
 










Μία ημέρα μετά, ο κ. Πολάκης πέρασε στην αντεπίθεση απαντώντας ονομαστικά στον κ. Σταθάκη:



«Κύριε καθηγητά μου, Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές, θέλω απλά να σου πω πως :

α)ο κόσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστά (και στα Χανιά ) βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφία αφενός (σ.σ. που δείχνει τον κ. Κασσελάκη με τον κ. Πολάκη( αλλά και ξέροντας τι ακριβως έγινε το Φλεβάρη φέτος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

και


Β)Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο ,αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμένους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του ,της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου