Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2023

Αυξημένη τηλεθέαση είχε χθες ο Κασσελάκης στο δελτίο του Alpha Υψηλές «πτήσεις» τηλεθέασης κατέγραψε η χθεσινή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Alpha.






 

 


Έχει να κάνει κανείς άπειρα σχόλια και παρατηρήσεις για τις δημόσιες εμφανίσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ωστόσο η χθεσινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον Alpha μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποσπάσει.


Όπως παρατηρούσε επικοινωνιολόγος που εργάζεται για λογαριασμό της κυβέρνησης ο λόγος του είχε αρχή, μέση και τέλος. Προσήλθε στην συνέντευξη καλά προετοιμασμένος…

Άλλωστε αυτό φάνηκε και από την τηλεθέαση που κατά την εμφάνιση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο δελτίο του Alpha κυμάνθηκε μεταξύ 11 και 13 μονάδων. 



Και το κυριότερο; Τα δημιουργικά - νεανικά κοινά δεν γύρισαν κανάλι, αλλά προστέθηκαν κάμποσες χιλιάδες τηλεθεατών, έτσι ώστε το δελτίο του Alpha με τον Στέφανο Κασσελάκη να διεκδικεί την πρώτη θέση μαζί με το δελτίο του ΣΚΑΙ στα χθεσινά δελτία.

Σημειωτέον η συνέντευξη Κασσελάκη μεταδόθηκε την ώρα που οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωναν τον νέο πολιτικό φορέα «Νέα Αριστερά» και πλείστα όσα media είχαν ζωντανές συνδέσεις με την εκδήλωση τους.

Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου