Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2023

Βόλος - Ολυμπιακός: Διακόπηκε το ματς μετά από επεισόδια - Έπεσαν χημικά από τα ΜΑΤ (Βίντεο) Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο λόγω επεισοδίων. Χημικά και κρότου-λάμψης από ΜΑΤ.







 
 


Από επεισόδια αμαυρώθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο αφού ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ.


Ειδικότερα, ενώ το ματς ήταν στις καθυστερήσεις και το σκορ ήταν 2-2, οπαδοί των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και ξεκίνησαν να πετάνε καθίσματα στον χώρο του VAR.




Η αστυνομία από την πλευρά της απάντησε με χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μετά την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε έσπευσαν στα αποδυτήρια.

volos-olympiakos_1_63717.jpg

Το χρονικό των επεισοδίων

Με το σκορ στο 2-2, οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με άνδρες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Λίγοι φίλοι των Πειραιωτών κατάφεραν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο γρήγορα τους απώθησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολούθησε εκτόξευση αντικειμένων προς την πλευρά των αστυνομικών, με τη μεγάλη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού να αποχωρεί από το Πανθεσσαλικό.

Oι παίκτες των δυο ομάδων έπειτα από περίπου 10 λεπτά αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με την ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα να είναι αποπνικτική. 

Αποχωρούν τρέχοντας οι παίκτες - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα στο Πανθεσσαλικό 

panthesaliko_84aa9.jpgpanthesaliko2_d7a93.jpgpanthesaliko3_6b186.jpgpanthesaliko4_584c9.jpg

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου